Στήριξε το Kartnews.gr!

To Kartnews.gr  διανύει ήδη τον δεύτερο ζωής στον χώρο του Καρτ στην Ελλάδα και προσπαθεί να μάθει και να σας μεταφέρει τα δρώμενα του χώρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας μας έχει ανεβάσει τον πήχη της αρχικής μας προσπάθειας και πλέον ζητάμε την άμεση στηριξή σας, μια και διαπιστώσαμε ότι μόνο λίγοι δεν ειναι οι άνθρωποι που λατρεύουν το καρτ.

Ο επόμενος στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχει ήδη η κοινότητά μας και να επεκτείνουμε το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας.
Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να μας στηρίξετε:

Προώθησέ μας!
Η πρώτη και πιο απλή στήριξη που μπορείς να μας προσφέρεις είναι να διαδόσεις το kartnews.gr στους φίλους σου, να τα δείξεις στους συνεργάτες σου και να τα διαφημίσεις με όποιο τρόπο μπορείς, μέσω του blog σου, του site σου, του forum στο οποίο γράφεις κ.λπ.
Η ανάπτυξη της επισκεψιμότητας είναι το κυριότερό μας επιχείρημα στην προσπάθεια εύρεσης διαφημιζόμενων και χορηγών τόσο για μας όσο και για τους αγωνιζόμενους.
Ζητησέ μας να σου στείλουμε δωρεάν αυτοκόλλητα από εδώ


Μπορείς να μας ζητήσεις banner, ή άλλο διαφημιστικό υλικό με ένα email στο info@e-kart.gr


Διαφημίσου στο Kartnews.gr
Προσφέρουμε απευθείας διαφήμιση στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις σε εκπληκτικές τιμές. Η διαφήμισή της εταιρίας σας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας μπορεί να γίνει με ποσά που ξεκινάνε από τα 10€ για ένα μήνα με εγγυημένες 100.000 εμφανίσεις και παρουσία σε περισσότερους από 15000 διαφορετικούς χρήστες μηνιαίως.
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για τη διαφήμισή σου είτε στέλνοντας ένα email στο info@e-kart.gr είτε τηλεφωνικά στο 210.9600799 και 6984433887

Στήριξε την προσπάθεια μας οικονομικά
Με το να προσφέρεις οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο Kartnews.gr πέραν του ότι επιβράβευσες την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας μας, θα σου στείλουμε το μπλουζάκι του Kartnews.gr καθώς και τα αυτοκόλλητά μας, ενώ ταυτόχρονα μπαίνεις στην λίστα των χορηγών μας
Μπορείς να καταθέσεις οποιοδήποτε ποσό επιθυμείς χρησιμοποιώντας το PayPal (πατώντας το παρακάτω κουμπί).


Αν προτιμάτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στείλτε μας ένα mail στο info@e-kart.gr.

Related

offers 9018669968245726655

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item