Με ρεκορ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το 3ο Kartnews Time Attack 2011

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 40 (34 χρονομετρήθηκαν) ολοκληρώθηκε το 3ο Kartnews Time Attack, το οποίο έκλεισε και την βαθμολογία των ταχύτερων οδηγών για το 2011.
Παρά τις όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες η προσέλευση του κόσμου στον Αγιο Κοσμά ήταν εντυπωσιακή που κατέκλυσε περιμετρικά την πίστα προκαλώντας μέχρι και κυκλοφοριακό κομφούζιο κάποια στιγμή στην παραλιακή!
Με αφορμή το τελευταίο Time Attack για το 2011 θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οδηγούς που πήραν μέρος και συμβάλουν ενεργά με την συμμετοχή τους στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάδειξη του καρτ  στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους οδηγούς από επαρχία που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς η Πάτρα, η Ευβοια και η Κόρινθος είχαν περισσότερες από μία συμμετοχές!

Από τις εξέχουσες συμμετοχές στο τελευταίο Time Attack ήταν του Άγγελου Σταθακόπουλου που οδήγησε υποδειγματικά μέσα στην πίστα του Αγιου Κοσμά παραδίδοντας μαθήματα οδήγησης καρτ σε όλους τους συμμετέχοντες. Χαρακτηριστικό ήταν ότι παρόλο που έτρεχε με αυτόματο καρτ έφτασε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με το εκπληκτικό 27,891 επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οπόία βρίσκετε από την πετυχημένη παρουσία του τα τελευταία χρόνια σε αγώνες του εξωτερικού.
Ο Ορφανίδης Ραφαήλ κόσμησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με την παρουσία του το event μας, κερδίζοντας για άλλη μια φορά την 1η θέση στην γενική κατάταξη των ταχύτερων οδηγών παρά τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε, καταδυκνύοντας με εμφατικό τρόπο ότι το 2012 θα είναι η χρονιά που δύσκολα κάποιος θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του.
Ο ταλαντούχος και ταχύτατος Μοβσεσιάν Σέρκος επιβεβαίωσε με την 2η θέση γενικής ότι βρίσκετε και αυτός μέσα στους καλύτερους πιλότους των εξατάχυτων καρτ στην Ελλάδα. Στην πρώτη πεντάδα της γενικής βρέθηκε η φετινή έκπληξη στον χώρο του καρτ, ο νεοεισερχόμενος 15χρονος οδηγός Μαραγκός Γιάννης που του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και για το 2012!
5ος στην γενική ένας παλιός γνώριμος από το χώρο του καρτ ο Κουκουλέτας Βασίλης που με το DD2 του, δείχνει ότι το καρτ δεν ξεχνιέται και χαιρόμαστε που το Time Attack του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξη ξανά το ταλέντο του.
Στην 6η θέση ο γνωστός σε όλους SINCLAIR TOBY που ζει για να κάνει καρτ και το διασκεδάζει ιδιαίτερα κάθε φορά που βρίσκετε μεσα στην πίστα όπου μαζί με τον Παπαγιάννη Τάκη που πήρε την 7η θέση αποδεικνύουν ότι το μικρόβιο της ταχύτητας είναι ανθεκτικό στο πέρασμα των χρόνων.
Στην 8η θέση βρέθηκε ο φετινός πρωταθλητής της γενικής για το 2011 Γριπιώτης Τάσος όπου έσπασε τον κινητήρα του το Σάββατο στις δοκιμές και έτρεξε με δανεικό καρτ μαζί με τον Λέντζο Δημήτρη και Μπέκο Αναστάσιο που πήραν την 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Ο Γριπιώτης μαζί με τον Μπέκο διεκδικούσαν τον τίτλο της γενικής και παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στην γενική κατάταξη του τελευταίου Time Attack η 8η θέση χάρισε τον τίτλο στον Γριπιώτη με έναν βαθμό διαφορά από τον Μπέκο. Συγκεκριμένα ο φετινός τίτλος κρίθηκε στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου καθώς τόση ήταν η διαφορά των ταχύτερων γύρων τους! Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο για το συγκλονιστικό φινάλε που έδωσαν στην φετινή χρονιά και που δεν το έβαλαν κάτω παρά τις μηχανικές ατυχίες τους!

Ανα κατηγορία τώρα στην MINI όπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο μικρός Βρεττός Αλέξανδρος κινήθηκε ταχύτατα με χρόνο 31,405 και τον ακολούθησαν οι επίσης ταλαντούχοι μικροί πιλότοι των καρτ Κελεμένης Παναγιώτης με 33,461, Γκίκας Δημήτρης με 34,098 και Τσιροζίδης Δημήτρης με 35,456.












Στην FK3 την κατηγορία των νέων οδηγών όπου οι συμμετοχές έφτασαν τις 12 νικητής αναδείχθηκε ο Παλαιολόγος Παναγιώτης με το εκπλκτικό 28,409. Τον ακολούθησε ο ταχύτατος Κιραζιαν Οννικ με 28,656 που έδωσε σκληρή μάχη με τον Ευαγγελίδη Παναγιώτη που σταμάτησε στο 28,668! Την πρώτη πεντάδα στο βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο Λουδάρος Θοδωρής και ο Στεργίου Βασίλης που είναι και ο φετινός πρωταθλητής της κατηγορίας.
Στην FK2 o Μαραγκός Γιάννης επικράτησε του ανταγωνισμό και σε αυτό το TIME ATTACK παίρνοντας και τον τίτλο στην κατηγορία του ενώ 2ος τον ακολούθησε ο Κουκουλέτας Βασίλης και 3ος ο Παπαγιάννης Τάκης. Την πρώτη πεντάδα στο βάθρο των νικητών ακολούθησαν οι Σκοπελίτης Γιάννης και Χορμοβας Παναγιώτης.
Τέλος στην FK1 για 2η συνεχόμενη φορά ο Ορφανίδης Ραφαήλ κέρδισε την 1η θέση κατακτώντας πανάξια και τον τίτλο της κατηγορίας του! 2ος και από κοντά σε χρόνο ο Μοβσεσιάν Σέρκος ενώ 3ος και σε απόσταση αναπνοής ο Αγγελος Σταθακόπουλος με το αυτόματο BMB. Την πρώτη πεντάδα της κατηγορίας συμπλήρωσαν οι Sinclair Τοby και Γριπιώτης Τάσος. Πολύ καλή η παρουσία και του Λέντζου Δημήτηρη που τερμάτισε στην 6η θέση αφήνοντας τον πρωταθλητή των εξαταχυτων φέτος Μπέκο Αναστάσιο στη  7η θέση. Ο μαχητικός Κωνσταντινέας Τάκης κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον γνωστό μας δημοσιογράφο Διατσίδη Δημήτρη που έδωσαν μια όμορφη μάχη μεταξύ τους για την 8η θέση.

Δείτε εδώ όλο το άλμπουμ από τις φωτογραφίες.
Ραντεβού όλοι στην απονομή των ταχύτερων οδηγών για το 2011 που θα ανακοινωθεί σύντομα!

Related

Kartnews Racing Series 934591578879877646

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item