3ος & 4ος Αγώνας Rotax Max Challenge 2011 με 30 συμμετοχές

Έπεσε η αυλαία σήμερα για το ROTAX MAX Challenge 2011 στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες με μόλις 30 συμμετοχές αλλά με μπόλικη δράση για όσους πήραν μέρος καθώς έγιναν διπλοί αγώνες για πρώτη φορά.


Στην κατηγορία ΜΙΝΙ όπου είχαμε 8 συμμετοχές νικητής και στους δύο τελικούς αναδείχθηκε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ, ενώ ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ πήρε την 2η θέση και στους δύο τελικούς αντίστοιχα. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν μία φορά ο ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και μια φορά ο ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ.
Στην κατηγορία JUNIOR (8 συμμετοχές), o ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στον 1ο τελικό πήρε την 1η θέση ακολουθούμενος από τον VAN GILDER ROVERTOS και ΣΤΕΛΙΟ ΣΑΓΑΝΑ. Στον 2ο τελικό νικητής αναδείχθηκε ο VAN GILDER ROVERTOS με 2ο τον ΝΤΟΝΤΗ ΜΙΛΤΟ και 3ο τον ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
Στην κατηγορία DD2 MAX (7 συμμετοχές), ο ΒΑΣΙΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πολύ καλή οδηγική του κατάσταση και κέρδισε και τους δύο τελικούς μπροστά από τον ΓΚΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟΓΙΑΝ που πήρε την 2η θέση και τις δύο φορές. Την 3η θέση μοιράστηκαν στον 1ο τελικό ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ενώ στον 2ο τελικό ο ΚΟΛΥΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.
Στην κατηγορία SENIOR MAX (7 συμμετοχές) η κατάταξη παρέμεινε ίδια και στους τελικούς με τον ΚΟΜΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ να κερδίζει την 1η θέση, τον ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟ την 2η και τον ΜΑΪΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ την 3η θέση. Το μόνο που άλλαξε ήταν ο ταχύτερος γύρος που ενώ στον 1ο τελικό τον είχε ο ΚΟΜΝΟΣ με 43,518 στον τελικό πήγε στον ΜΑΪΤΟ με 43,570.
Τον ταχύτερο γύρο της ημέρας πέτυχε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΡΗΣ  με 42.517 και με μέση ταχύτητα 92.292 Km/H στον 2ο ημιτελικό της κατηγορίας DD2 MAX.

Related

Rotax 2034644295537650197

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item