ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ SPEEDPARK

Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική  ιστορία , πολλούς αγώνες  στο ιστορικό της, και μοναδικές  οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.




Μετά από μία δύσκολη περίοδο για την πίστα η ριζική ανανέωση της ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά  τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα , ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο.

 
Οι παρευρισκόμενοι σε αυτή οφείλουν να τηρούν όπως και να συμμορφώνονται στις παραινέσεις και την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της.
Η πίστα έχει μήκος 860 μέτρα με 7 δεξιές και 5 αριστερές στροφές και δεξιόστροφη φορά κίνησης.






Οδός: Μεγαρίδος 
Περιοχή:Συντριβάνι Ασπρόπυργος
Τ.Κ.: 19300
Tηλέφωνο: 210 55 70 839

Related

pistes 6077684086197128778

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item