Με 38 συμμετοχές ξεκίνησε το 1ο Kartnews Time Attack 2012

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 38 οδηγούς που έδωσαν το παρών στο 1ο Kartnews Time Attack 2012 για την άψογη παρουσία τους, τις αγωνιστικές τους ομάδες,  καθώς και το Σύλλογο Γονέων κ Κηδεμόνων οδηγών αγώνων καρτ για την χορηγία του, στα δώρα των νικητών της κατηγορίας ΜΙΝΙ. 
  
Στις συμμετοχές διακρίνουμε την παρουσία του Γιώργου Κοκκινίδη, του Άκη Βασιλέρη και του Βακιρτζόγλου Χάρη που ανήκουν στην αφρόκρεμα του Ελληνικού καρτ και πρωτοεμφανίστηκαν στο θεσμό του Kartnews.gr, πλαισιώνοντας τους υπόλοιπους κορυφαίους οδηγούς των Kartnews Time Attack.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόλυτο ρεκόρ της πίστας που είχε ο Ορφανίδης Ραφαήλ από το 2011 έσπασε δύο φορές. 
Την αρχή έκανε ο Γιώργος Κοκκινίδης στην κατηγορία Master των εξατάχυτων καρτ με το εκπληκτικό 27,546 και τον ακολούθησε ο Μπέκος Αναστάσιος με διαφορά 9 χιλιοστών σταματώντας το χρόνο στο 27,555.
Ρεκόρ πίστας είχαμε και στα αυτόματα καρτ με τον Ακη Βασιλέρη να παίρνει το ρεκόρ  ταχύτερου γύρου από τον Άγγελο Σταθακόπουλο σταματώντας το χρόνο στο 27,756.


Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στους οδηγούς Κυλινδρή Τριαντάφυλλο και Κυλινδρή Δημήτρη που ήρθαν από την Λάρισα, εκπροσωπόντας την επαρχία της κεντρικής Ελλάδας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των οδηγών κατακλύζοντας κάθε διαθέσιμη γωνιά της πίστας καθώς και την εταιρεία Aitna Catering για την προσφορά της σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό φιλοξενίας των θεατών.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες, οι μέχρι τώρα βαθμολογίες καθώς και πλούσιο φωτορεπορταζ θα είναι σύντομα στην διαθεσή σας.
 




Related

news 1364712328261011990

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item