Εντυπωσιακός αλλά άτυχος ο Tobie Sinclair στο International Championship of Historic Karts

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Βρετανός πιλότος της Spartans Racing Team, Tobie Sinclair στο International Championship of Historic Karts, που διοργάνωσε το British Historic Kart Club στο Hoddesdone της Αγγλίας.






Κινούμενος ταχύτατα σε όλες τις διαδικασίες του αγώνα και κατάφερε να κάνει τον 4ο ταχύτερο γύρο στα χρονομετρημένα πετυχαίνοντας να βρεθεί και στην δεύτερη γραμμή εκκίνησης του τελικού ξεκινώντας από την  4η θέση.

Οδηγώντας στο όριο κατάφερε να φτάσει ακόμα και στην 2η θέση χτίζοντας και μια διαφορά
ασφαλείας από τους αντιπάλους του.

Ενώ όλα έδειχναν σίγουρα ότι θα ανέβαινε στο βάθρο ολοκληρώνοντας μια σπουδαία εμφάνιση δύο γύρους πριν το τέλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω μηχανικής βλάβης στο μοτέρ του.

Σε δηλώσεις του ο Tobie ανέφερε ότι μόνο απογοητευμένος δεν είναι, αφού κατάφερε να είναι ταχύτατος σε όλη την διάρκεια των αγώνων και διασκέδασε πραγματικά την συμμετοχή του σε έναν ακόμα διεθνή αγώνα ιστορικών καρτ με έντονο συναγωνισμό, εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική ομάδα που τον στηρίζει.





Related

WSK 5198760410348880105

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item