Τα ελαστικά του P.I.C.K. - ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ [BULLETIN] Νο II

Ανακοινώθηκαν από την οργανωτική επιτροπή του P.I.C.K. τα ελαστικά για το 5o P.I.C.K. Πάτρας. Όλες οι κατηγορίες έχουν ελαστικά Vega SL-6 εκτός από την Λουξ και την DD2. H τιμή των Vega SL-6 είναι ίδια και για όσους οδηγούς αναζητήσουν λάστιχα για προπόνηση πριν το P.I.C.K. ενώ θα είναι διαθέσιμα από τις 9 Σεπτεμβρίου. 
Παράλληλα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένονται αρκετές προσφορές τις επόμενες μέρες για τους οδηγούς που θα πάρουν μέρος τόσο από το P.I.C.K. όσο και από το Kartnews Racing Club που αφορούν την διαμονή τους, το φαγητό τους αλλά και την διασκέδασή τους στην πόλη της Πάτρας.






ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ [BULLETIN]  Νο II                              ΠΑΤΡΑ 01.08.2013

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ:

 Η ΕΠΑ-ΟΜΑΕ μετά τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε για τα ελαστικά του 5ου PICK αποφάσισε τους τύπους ελαστικών ανά κατηγορία:

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ

 Στη κατηγορία ΜΙΝΙ οι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν τα λάστιχα του Πρωταθλήματος (VEGA Cadetti) στην τιμή που τα αγοράζουν στο Πρωτάθλημα.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR

Στην κατηγορία JUNIOR θα χρησιμοποιηθούν τα λάστιχα VEGA SL6 στην τιμή των 100 ευρώ ανά σετ και σε αυτή την τιμή θα αγοράσουν και δεύτερο σετ σε περίπτωση που χρειαστούν για τα ελεύθερα δοκιμαστικά και εφόσον το θέλουν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε λάστιχο θέλουν για τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Η τιμή των 100 ευρώ ισχύει για τη διαδικασία του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LOUX

Στην κατηγορία LOUX τα λάστιχα καθορίζονται από τον διοργανωτή του αντίστοιχου ιδιωτικού επάθλου. Οι τιμές θα καθοριστούν από τους διοργανωτές του αντίστοιχου ιδιωτικού επάθλου σε σχέση με τον οργανωτή. Αν αποφασίσουν οι διοργανωτές του LOUX CUP να χρησιμοποιήσουν το λάστιχο του διαγωνισμού, θα πρέπει να ειδοποιήσουν ένα μήνα πριν τον αγώνα, τον προμηθευτή ώστε να τους φέρει όσα σετ θέλουν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

Στην κατηγορία MASTER θα χρησιμοποιηθούν τα λάστιχα VEGA SL6 στην τιμή των 100 ευρώ ανά σετ και σε αυτή την τιμή θα αγοράσουν και δεύτερο σετ σε περίπτωση που χρειαστούν για τα ελεύθερα δοκιμαστικά και εφόσον το θέλουν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε λάστιχο θέλουν για τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Η τιμή των 100 ευρώ ισχύει για τη διαδικασία του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUPER

Στην κατηγορία SUPER θα χρησιμοποιηθούν τα λάστιχα VEGA SL6 στην τιμή των 100 ευρώ ανά σετ και σε αυτή την τιμή θα αγοράσουν και δεύτερο σετ σε περίπτωση που χρειαστούν για τα ελεύθερα δοκιμαστικά και εφόσον το θέλουν.
Μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε λάστιχο θέλουν για τα ελεύθερα δοκιμαστικά.
Η τιμή των 100 ευρώ ισχύει για τη διαδικασία του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DD2

Στην κατηγορία DD2 τα ελαστικά θα καθοριστούν από τους οργανωτές σε σχέση με τον διοργανωτή του αντίστοιχου ιδιωτικού επάθλου, διότι η κατηγορία είναι ενιαία (μία μάρκα κινητήρα).
Οι τιμές κλπ θα καθοριστούν από τους οργανωτές του αγώνα.
Και εδώ αν οι διοργανωτές επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα λάστιχα του διαγωνισμού θα πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία όπως στην LΟUX.

Για τις κατηγορίες Junior , Master και Super ισχύουν επιπλέον τα πιο κάτω:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η τιμή μεμονωμένου ελαστικού εμπρός ή πίσω 22,50€ και 27,50€ αντίστοιχα.

Η τιμή των ελαστικών για προπονήσεις παραμένει η ίδια, αρκεί να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο PICK 

Τα λάστιχα θα είναι διαθέσιμα από την 9η Σεπτεμβρίου 2013. 


 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Related

Pick 7372342240743739689

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item