Προς κάθε ανώνυμο...

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να κλείσουμε τους σχολιασμούς που έγιναν με αφορμή το PICK τις τελευταίες μέρες παρά το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησε ένας υγιής διάλογος μεταξύ των ανθρώπων που νοιάζονται για το καρτ στην Ελλάδα κάποιοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους εκμεταλλεύτηκαν το πεδίο του ελεύθερου λόγου που προσφέρει το περιοδικό μας και κατέφυγαν σε υβριστικά και συκοφαντικά μηνύματα χωρίς να έχουν το θάρρος να υπογράψουν τα λεγόμενα τους.







Βάζουμε φρένο σε αυτή την μορφή εκμετάλλευσης καθώς πάγια θέση του περιοδικού είναι να εξυπηρετεί το καλό του καρτ και όχι την δυσφήμιση του. 
Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε την υγιή διάδοση του αθλήματος μας και προς αυτή την κατεύθυνση δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας σταθεί εμπόδιο.
Κρίμα που με την μάσκα της ανωνυμίας κάποιοι δεν σέβονται αυτή την προσπάθεια.

Παρόλα αυτά αφήνουμε ανοιχτό τον σχολιασμό των άρθρων μέσο του Facebook όπου ο καθένας μπορεί επώνυμα να σχολιάσει οτιδήποτε και να αναλαμβάνει αντίστοιχα και τις όποιες νομικές ευθύνες.

Επιπλέον το Kartnews καλεί οποιονδήποτε ΑΝΩΝΥΜΟ θέλει να εκφραστεί επί των θεμάτων που τέθηκαν να στείλει ΕΠΩΝΥΜΑ την επιστολή του στο περιοδικό την οποία και θα δημοσιεύσουμε δωρεάν όπως είναι η πάγια τακτική μας.

ΑΝΩΝΥΜΑ δεν έχει κανένας το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το περιοδικό αναφερόμενος σε προσωπικά δεδομένα προκαλώντας δυσφήμιση ή διαφήμιση προσώπων ή εταιρειών.

Ζητάμε συγγνώμη από τους επώνυμους σχολιαστές μας και τους υποσχόμαστε ότι τα σχόλια τους θα αναρτηθούν μετά την εκκαθάριση των ανώνυμων. 


Με εκτίμηση

Η ομάδα διαχείρισης του Kartnews.gr

Related

news 3691419107105031244

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item