Ανάβαση βουνού με ένα εξατάχυτο KZ; Γιατί όχι!

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό on board βίντεο από μια διαδρομή σε ορεινό επαρχιακό δρόμο που γυρίστηκε στη Γαλλία, από τον οδηγό καρτ Pierre-Paul Giacomini. 

Η διαδικασία ανάβασης με αγωνιστική οδήγηση σε επαρχιακούς ορεινούς δρόμους, είναι συνδεδεμένη κατά κύριο λόγο με σπορ αγωνιστικά αυτοκίνητα και ράλλυ, αλλά οι φίλοι μας οι Γάλλοι αποδεικνύουν ότι γίνεται και με καρτ!


Του Γιάννη Γκρίλλα,

Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε για πλάκα από μια τρελή ιδέα και τείνει να εξελιχτεί σε λατρεία για το γαλλικό karting, με αρκετά τέτοια event να γίνονται στα γαλλικά βουνά, παρά τον πολύ μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας που έχει, καθώς δεν υπάρχουν πουθενά προστατευτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Η συγκεκριμένη διαδρομή γίνεται με εξατάχυτο ΚΖ PCR-TM K9C.

Μόνο δρόμος, επικίνδυνες στροφές, βράχια και η αδρεναλίνη των οδηγών στα ύψη! 

Απολαύστε το!

(Η διαδρομή ξεκινά από το 4:50 έως το 6:40 του βίντεο)







Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item