High Sierra Greece Formula 3 Racing Event στο Driving Academy του Ελληνικού

Η εταιρεία αθλητικών ειδών High Sierra σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00 το  μεσημέρι στο Driving Academy στην πίστα του Ελληνικού για ένα μοναδικό event με αγωνιστικό μονοθέσιο Formula 3!





Το γεγονός λαμβάνει χώρα στα πλαίσια του διαγωνισμού "Formula 3 Share" που διεξήχθη από την εταιρεία μέσα στο καλοκαίρι, απ΄τον οποίο προέκυψαν 10 τυχεροί που θα εκπαιδευτούν και θα οδηγήσουν ένα αγωνιστικό μονοθέσιο Formula 3.

Με τον διαγωνισμό αυτό η εταιρεία δείχνει την στήριξή της στην προσπάθεια ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει πιο κοντά και να αισθανθεί την μαγεία του μηχανοκίνητου.

Η ώρα έναρξης του event έχει οριστεί για τις 16:00 , με το ειδικό αγωνιστικό σεμινάριο το οποίο θα γίνει για τους 10 νικητές, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να οδηγήσουν το μονοθέσιο.

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε την μοναδική αυτή εμπειρία, ελάτε να παρακολουθήσετε αλλά και να κερδίσετε επιτόπου 10 λεπτά εκπαίδευσης με την F3, μέσα από επί τόπου κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 5 τυχεροί νικητές.

Επίσης θα υπάρξουν και άλλοι διαγωνισμοί από την High Sierra με πολλά άλλα πλούσια δώρα!

Related

High Sierra Greece 1010795792717509014

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item