GP3: Εγκατέλειψε στο SPA ο Έλληνας

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε Ευτύχιος Έλληνας στον  αγώνα του GP3 Series στο Spa που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο οδηγός της Marussia Manor είχε την pole position στον αγώνα αλλά χτυπήθηκε στην πρώτη στροφή από τον Μέλβιλ ΜακΚί. 




Έτσι, έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει τη νίκη που θα τον έφερνε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς βρέθηκε εκτός αγώνα με σπασμένη ανάρτηση και η υπόθεση τίτλος γίνεται πλέον ιδιαίτερα δύσκολη. 

“Είναι δύσκολο να βρω λέξεις για το πόσο εκνευρισμένος είμαι. Είχαμε καλό μονοθέσιο χθες και μετά τις χθεσινές μου προσπάθειες σε ένα αγώνα με πολλές διακοπές από αυτοκίνητα ασφαλείας, ήλπιζα να κερδίσω σήμερα και να πάρω 15 βαθμούς. Αυτή τη φορά έκανα καλή εκκίνηση και όλοι ξέρουμε πόσο στριμωγμένα είναι τα πράγματα στη πρώτη στροφή του Spa. Ξαφνικά, ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα από πίσω. Θα κάνω ότι μπορώ για να αναζωπυρώσω τις ελπίδες μου για τίτλο στη Monza”, 
σχολίασε ο Ελληνοκύπριος οδηγός που πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 
Παρέμεινε στους 95 βαθμούς, με τον Κόνορ Ντάλι να είναι στους 101 και ο πρωτοπόρος της κατάταξης Φακού Ρεγκάλια να είναι στους 115, καθώς αμφότεροι βρέθηκαν στο βάθρο, πίσω από τον νικητή Αλεξάντερ Σίμς. 

Επόμενη στάση του πρωταθλήματος του GP3, η Monza σε δύο εβδομάδες. 

Φωτογραφίες: GP3 Series Media Service

Related

GP3 1683621375232907588

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item