Το όνειρο έγινε επιτέλους πραγματικότητα για τον Έλληνα

Ο Ευτύχιος Έλληνας έγινε σήμερα και επίσημα ο πρώτος Ελληνοκύπριος οδηγός που οδήγησε μονοθέσιο Formula1 για λογαριασμό της Marussia, στο πρόγραμμα νέων πιλότων της F1 στην πίστα του Silverstone, που ξεκίνησε σήμερα 17/7 και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή.



Του Γιάννη Γκρίλλα,

Ο 21χρονος πιλότος, κάθισε πίσω απ’ το τιμόνι της MR02 για 36 γύρους, πριν παραδώσει την θέση του στον έτερο πιλότο της ομάδας Max Chilton που έκανε με τη σειρά του 27 γύρους.

Η καλύτερη επίδοση του Έλληνα ήταν 1’ 36’’ 676’’’, χρόνος που τον κατέταξε 11οσυνολικά, αλλά ήταν και σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον teammate του, ο οποίος είχε καλύτερη επίδοση το 1’38’’347’’’!

Σπουδαία πράγματα λοιπόν, για τον ‘’Tio’’ που του ευχόμαστε γρήγορα να κάνει και το τελευταίο βήμα που του απέμεινε, να γίνει επιτέλους επίσημος οδηγός στην Formula 1 και να λάβει μέρος σε Gran Prix.

Συνέχισε δυνατά Ευτύχη!

Related

news 8047776406449433808

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item