«Ιδιαίτερη στιγμή» για τον Έλληνα η οδήγηση της Marussia MR02

Ο Τίο Έλληνας περιγράφει το παρθενικό του τεστ με μονοθέσιο Formula1  ως «μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή» στην καριέρα του, με τον 21-χρονο να βοηθά την Marussia στις προετοιμασίες για το Βρετανικό Grand Prix τρέχοντας σε ευθεία γραμμή αεροδυναμικές δοκιμές στο αεροδρόμιο Kemble. 



 Ο Έλληνας, ο οποίος ηγείται επί του παρόντος του πρωταθλήματος GP3 στη δεύτερη σεζόν του, έγραψε επίσης ιστορία με το να γίνει ο πρώτος Κύπριος που οδήγησε ένα μονοθέσιο της Formula1. «Ήταν τόσο συναρπαστικό όσο περίμενα να είναι και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα μου», δήλωσε ο Έλληνας για την ημέρα του πίσω από το τιμόνι. 
«Θα θυμάμαι πάντα αυτή την ημέρα είμαι σίγουρος. Συνήθισα το αυτοκίνητο και τα συστήματα γρήγορα και ένιωσα πολύ άνετα από αρκετά νωρίς. Ήταν πολύ ενδιαφέρον το να κάνω τις δοκιμές που θα έχουν πραγματική αξία για την ομάδα στη συνέχεια. Τώρα δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη ευκαιρία μου στο τεστ των νέων οδηγών τον επόμενο μήνα και αισθάνομαι ότι η δουλειά που έχω κάνει εδώ θα με ωφελήσει σημαντικά σε αυτό.»

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που ήταν τόσο φιλόξενη και τους πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν δείξει την υποστήριξή τους για την ομάδα και για μένα. Ήταν υπέροχο και θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι είναι τιμή να είμαι ο πρώτος Κύπριος που έχει οδηγήσει ένα αυτοκίνητο της Formula1.» 

 Ο Έλληνας θα είναι πίσω στη δράση στο τεστ των νέων οδηγών στο Silverstone 17 με 19 Ιουλίου.

Related

news 2638781002933581818

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item