Formula 3 με το VRT Motorsport Club στο Ελληνικό

Μια φοβερή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα 10 τυχερά μέλη του VRT Motorsport Club, που βρέθηκαν χθες Τετάρτη 26/6 στο χώρο του Driving Academy στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Το kartnews.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα και τις εντυπώσεις. 








Ρεπορτάζ: Γιάννης Γκρίλλας,


Οι κύριοι Γιώργος Κολαϊτης, Αναστάσιος Μπάρμπας, Σεραφείμ Ντούλιας, Δημήτρης Ταγκούλης, Θάνος Χανίδης, Πολέμαρχος Σαραντίδης, Νίκος Καραχάλιος, Ευάγγελος Γκρουστιώτης και Βαγγέλης Αρβανιτάκης, ήταν οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού που είχαν τη ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την εμπειρία της οδήγησης ενός μονοθεσίου επιπέδου F3. 

Μετά από ένα σύντομο σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης, αλλά και τις απαραίτητες χρήσιμες οδηγίες από τον αρχιμηχανικό κ. Χρυσάφη στους οδηγούς, ακολούθησε μια βόλτα επίδειξης του μονοθεσίου από τον δοκιμαστή της VRT Formula και εκ των κορυφαίων Ελλήνων πιλότων Σταμάτη Κατσίμη.


Ένας-ένας οι 10 τυχεροί αφού εξοικειώθηκαν με τη διαδρομή κάνοντας μια βόλτα με πολιτικό αυτοκίνητο σε γρήγορους ρυθμούς, φόρεσαν τις φόρμες και τα κράνη, που τους παρείχε για την εκδήλωση το VRT Motorsport Club και πήραν θέση πίσω απ’ το τιμόνι του μονοθεσίου.

 Όλοι έκαναν προσεχτικά τις βόλτες τους και βγαίνοντας από το μονοθέσιο ήταν ενθουσιασμένοι και πάρα πολύ χαρούμενοι με την εμπειρία, τόσο που δεν ήθελαν με τίποτα να το αφήσουν.


Υπομονή μέχρι την επόμενη φορά, καθώς το VRT Motorsport Club υπόσχεται και στο μέλλον τέτοιες εκδηλώσεις και εμπειρίες για τα μέλη του!








Ακολουθεί πλούσιο Φωτορεπορτάζ: 
Photos by @Nick Vozaitis






























Related

VRT Formula 3317639669333205902

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item