Ολοκληρώθηκε το Summer Racing Kart στην SpeedPark

Σε ένα ιδιαίτερα οικογενειακό και φιλικό κλίμα ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα στην πίστα SpeedPark στον Ασπρόπυργο η εκδήλωση Summer Racing Kart με τους οδηγούς να καταγράφουν αρκετά καλούς χρόνους και να φεύγουν ικανοποιημένοι μετά από μια δυνατή προπόνηση.





Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα καθώς από τις 10 και μετά οδηγοί - μηχανικοί επιδόθηκαν  σε διαγωνισμό κατανάλωσης παϊδακίων μπύρας και κρασιού καταγράφοντας όλοι μαζί κάτω από μερικές τέντες την μαγική εικόνα που θα πρεπε να έχει το καρτ και που δεν είναι άλλη από το γεγονός   ότι μέσα στην πίστα είμαστε αντίπαλοι, αλλά έξω, μια μεγάλη παρέα που ξέρει να διασκεδάζει και να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο.


Ο Μίχας Θεοφάνης κατέγραψε τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 41,978 οδηγώντας στο όριο ένα εξατάχυτο KUBICA με μοτέρ TM K9C.
Ταχύτατα κινήθηκε και ο εξατάχυτος Λέντζος Δημήτρης (Maranello - TM) με χρόνο 43,236.

O Ευριπίδης Χατζηστεφανής πάντα ταχύτατος σταμάτησε το χρόνο στο 43,352 ενώ την έκπληξη έκανε ένας νέος οδηγός ο Νίκος Βερούτης που προπονείται τακτικά στον Ασπρόπυργο με ένα Danillo Rossi - KF2 και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 43,412.



Στην κατηγορία ΜΙΝΙ οι τρεις μικροί πιλότοι Σωτηρακόπουλος Χρήστος με Maranello-Micro, Ζεβλεκάρης και Μαθιόπουλος Ντίνος κατέγραψαν χρόνους 53,382, 53,487 και 53,705 αντίστοιχα κάνοντας μια ωραία προπόνηση με την βοήθεια των προπονητών τους.

  



















Related

news 9031405287496796129

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item