Ο Tierry Willemarck νέος Πρόεδρος της FIA Region 1

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου εξέλεξε τον Thierry Willemarck νέο Πρόεδρο για την Region 1 για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο Thierry Willemarck από το Βέλγιο, Διευθύνων Σύμβουλος της Περιηγητικής Λέσχης Βελγίου ( Touring Club of Belgium ), ανέλαβε το χρίσμα από τον απερχόμενο πρόεδρο Werner Kraus, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος 8 χρόνια στην προεδρία. 


Του Γιάννη Γκρίλλα 

Ο Willemarck ξεκίνησε την καριέρα του στην βιομηχανία πετρελαίου πριν γίνει Διευθύνων Σύμβουλος του TCB και το κύριο αντικείμενο ενασχόλησης του ήταν το μάρκετινγκ και η ανάπτυξη ευρωπαϊκής στρατηγικής στον τομέα του πετρελαίου. 

Η ένταξή του στην Περιηγητική Λέσχη του Βελγίου έγινε το 2001, από την αγάπη του για το χώρο του αυτοκινήτου και η συμβολή του υπήρξε τεράστια στην αναγέννηση και αυτονόμηση της Λέσχης, καθώς και στην σωστή διοίκησή της που την απάλλαξε από χρέη και αμαρτίες παρελθόντων ετών, συμβάλλοντας έτσι στην εξυγίανση και ισχυροποίησή της. 

Επίσης έχει σπουδαία συνεισφορά στη δημιουργία του FIA University. 
Η FIA Region 1 αντιπροσωπεύει 108 συνολικά Περιηγητικές και Αυτοκινητιστικές Λέσχες στις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, από τα γραφεία της στις Βρυξέλλες, αριθμώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 38 εκατομμύρια μέλη. 
Η εκλογή πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της FIA Region 1 στην εαρινή σύνοδο που έγινε αυτή την εβδομάδα στην Βιέννη. 

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος δήλωσε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: 
 « Ανυπομονώ να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα, για την διατήρηση και αξιοποίηση του σημαντικού έργου που αφήνει πίσω του ο προκάτοχος μου, φέρνοντας πλέον την FIA Region 1 στη θέση μιας ουσιαστικής πλατφόρμας για τη διεθνή συνεργασία, την ανταλλαγή ιδεών σε θέματα πολιτικής, τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων και τις ερευνητικές πρωτοβουλίες μεταξύ των 108 Club που έχει υπό την επίβλεψη της.» 

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt δήλωσε: «Θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω, εκ μέρους ολόκληρης της Ομοσπονδίας τον απερχόμενο Πρόεδρο Werner Kraus για την αφοσίωσή του και το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε για 8 συναπτά έτη. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο νέος Πρόεδρος, Thierry Willemarck, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο της εξασφάλισης μιας ισχυρής περιφερειακής συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων μας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.»

Related

news 233156549608554991

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item