ΔΟΚΙΜΕΣ O ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ με την MARANELLO στο Lonato

Προσκεκλημένος της εργοστασιακής ομάδας της MARANELLO KART SRL ήτανε προχτές στο Lonato και παρακολούθησε το 18ο WINTER CUP ο έλληνας οδηγός ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΣΕΡΚΟΣ της MARANELLO KART Hellas. 



Την Δευτέρα και σήμερα Τρίτη ο Μοβσεσιάν παίρνει μέρος σε επίσημες δοκιμές της εργοστασιακής ομάδας της MARANELLO. 

 

Σκοπός του test είναι να δοκιμάσει τα νέα σασί της MARANELLO και τους κινητήρες ΤΜΚΖ10Β και μαζί με τον τεχνικό επιτελείο της MARANELLO να αξιολογήσουνε και να επιλέξουνε τον εξοπλισμό και σε ποιούς αγώνες θα συμμετέχει φέτος ο Έλληνας οδηγός. 


Τεχνικός διευθυντής στην ομάδα και υπεύθυνος για τα σασί είναι ο ιταλός Stefano Griggio και για τους κινητήρες ο γνωστός ιταλός βελτιωτής Tiziano Rizzi. 




Related

news 4081137529361880586

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item