O De Brabander στην αιχμή του δόρατος για την Maranello

 Στο Lonato της Ιταλίας για το Winter Cup  η Maranello Kart, έδωσε το παρών με την νέα της ομάδα οδηγών για το 2013,και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά.
Ο εξατάχυτος πιλότος Yannick De Brabander αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Ιταλική ομάδα καθώς ήταν ο ταχύτερος οδηγός στον τελικό της κατηγορίας KZ2 με το σασί RS10, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. 


O Yannick De Brabander, πήρε την 4η θέση στα χρονομετρημένα και την 2η θέση στην γενική κατάταξη των προκριματικών με μια νίκη και δυο τρίτες θέσεις. 
Στον ημιτελικό ξεκίνησε μπροστά αλλά μια σύγκρουση στο τελείωμα του πρώτου γύρου τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. 

Στον τελικό ξεκινώντας από το τέλος με εντυπωσιακά προσπεράσματα βρέθηκε γρήγορα μπροστά κάνοντας συνεχώς ταχύτερους γύρους.   7 γύρους πριν τον τερματισμό, και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ανέβαινε στο βάθρο εγκατέλειψε μετά από χτύπημα από πίσω, αλλά πρόλαβε να πετύχει τον ταχύτερο γύρο του τελικού με 41,548.


Πολύ θετική ήταν και η παρουσία των teammate του Marco Zanchetta και Massimo Dante.

Ο Marco Zanchetta, τερμάτισε 12ος στον τελικό παρόλο που είχε ξεκινήσει και αυτός από το τέλος μετά το ατύχημα που είχε στον ημιτελικό.

Ο Massimo Dante, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στις τελευταίες θέσεις στην εκκίνηση του τελικού, κατάφερε να κερδίσει πολλές θέσεις, αλλά μπλέχτηκε στο ατύχημα του De Brabander και δεν κατάφερε να συνεχίσει.
 

Related

news 9174886734936485485

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item