H Eλληνική αποστολή για το WSK Euro Series

Στο μεγάλο αγώνα του Σαββατοκύριακου για τον πρώτο αγώνα της σειράς των WSK Euro Series 2013 στην La Conca, παρέα με τον Schumacher αλλά σε διαφορετικές κατηγορίες θα τρέξουν οι δύο Έλληνες  πιλότοι Μίχας Θεοφάνης και "Κωνσταντίνος". 
Πιο αναλυτικά:




Ο Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΙΝΙ "Κωνσταντίνος" θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την La Conca προκειμένου να ξεκινήσει τις δοκιμές του για τον πρώτο του αγώνα στο WSK Euro Series στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60. 
Ο "Κωνσταντίνος" με όπλο την τεράστια επιτυχία του πριν λίγες μέρες στο WSK Master Series όπου είχε κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία του, είναι έτοιμος για να δώσει πάλι τον καλύτερο του εαυτό. Στην κατηγορία Mini60 θα συμμετάσχει και ο γνωστός μας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mert Dalkiran με την ομάδα Comer - Top Kart.

Αναλυτικά εδώ όλες οι συμμετοχές της κατηγορίας ΜΙΝΙ 60



Ο Μίχας Θεοφάνης είναι ήδη στην La Conca και προπονείται εντατικά για τον 3ο φετινό διεθνή του αγώνα στην κατηγορία των KF. Θα βρεθεί ανάμεσα σε 65 οδηγούς παγκόσμιας κλάσης αλλά με λίγη τύχη μετά και την εμπειρία των δύο πρώτων αγώνων είναι ικανός για όλα καθώς ήδη, όλοι αναγνωρίζουν ότι βρίσκεται ανάμεσα στους 10 ταχύτερους οδηγούς.

Αναλυτικά εδώ όλες οι συμμετοχές της κατηγορίας KF

Ευχόμαστε ολόψυχα στους έλληνες οδηγούς συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους στον δύσκολο διεθνή αγώνα, που προβάλλει την Ελλάδα διεθνώς και την καλύτερη δυνατή επιτυχία !


Related

WSK Euro Series 1403456079926722901

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item