Ο τελικός των εξατάχυτων (ΚΖ2) στο Winter Cup 2013 στο Lonato

Δείτε το video από τον τελικό των εξατάχυτων καρτ KZ2 στο Winter Cup 2013 στο Lonato που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 
Ο αγώνας ήταν γεμάτος δράση και εκπλήξεις ενώ η περιγραφή του Ιταλού εκφωνητή δεν αφήνει πέρασμα ασχολίαστο. 
Ο νικητής Paolo De Conto τιμωρήθηκε με ποινή 5 δευτερολέπτων για επαφή με τον Ardigo που έκανε τετακέ και έχασε κάποιες θέσεις.

Ο δεύτερος Leclerc Charles ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, στη δεύτερη ο Hanley και στην τρίτη ο Davide Fore που επέστρεψε στο βάθρο μετά από αρκετό καιρό.


Οι Johansson, Marco Ardigo ακολούθησαν, με τον De Conto να βρίσκεται μετά την ποινή στην πέμπτη θέση.

Μεγάλη εμφάνιση στον τελικό έκανε και ο De Brabander με Maranello/TM όπου από τελευταίος προσπέρασε 27 καρτ και έφτασε στην 5η θέση όπου τον πέταξε εκτός πίστας ο Kozlinski.
O De Βrabander έκανε και τον ταχύτερο γύρο του τελικού.







Related

WSK 4004477684915644911

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item