1ο Kartnews Time Attack στις 10/03 στον Άγιο Κοσμά - Οι αλλαγές και το πρόγραμμα του θεσμού των ταχύτερων οδηγών

Την Κυριακή στις 10 Μαρτίου θα ξεκινήσουν φέτος τα Kartnews Time Attack για το 2013 με αρκετές ευχάριστες αλλαγές και πολλές εκπλήξεις σε σχέση με πέρυσι.  
Μέγας χορηγός στο 1ο Kartnews Time Attack είναι η εταιρεία VRT Formula που θα προσφέρει σε έναν οδηγό, ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο εκπαίδευσης και οδήγησης μονοθέσιου Formula Renault στην πίστα Ricardo Tormo στην Βαλένθια στο τέλος της φετινής χρονιάς μέσα από τα Virtual Racing Talents Formula. Πιο αναλυτικά:

Το νέο για φέτος είναι η δημιουργία της κατηγορίας OPEN σε συνεργασία με τα SKAG Lap Time Kart Events στον Ασπρόπυργο.
Στην κατηγορία OPEN οι οδηγοί θα μπορούν να τρέχουν με ελεύθερα λάστιχα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα απαιτούμενα κιλά για λόγους ασφαλείας των SKAG Lap Time Kart Events  προκειμένου να έχουν όλοι την δυνατότητα να πάρουν μέρος ανεξάρτητα από τα ελαστικά που χρησιμοποιούν.
Θα υπάρχει μια ενιαία βαθμολογία για την OPEN κατηγορία που θα προκύπτει τόσο από τα SKAG Lap Time Kart Events όσο και από τα Kartnews Time Attack. 
Οι λεπτομέρειες της κατηγορίας και η βαθμολόγηση της, θα ανακοινωθεί σύντομα στον νέο τεχνικό κανονισμό.

Ολες οι υπόλοιπες κατηγορίες που έγιναν πέρυσι θα εξακολουθήσουν να ισχύουν με μονομάρκα ελαστικών  Heidenau και με την διαφορά ότι φέτος θα δημιουργηθούν περισσότερες κλάσεις μέσα στις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών ενώ θα εφαρμοστούν με ηλεκτρονική ζύγιση τα απαιτούμενα κιλά όλων των κατηγοριών. Οι κλάσεις θα διαχωριστούν ανάλογα με τα μοτέρ αλλά και με την ηλικία των οδηγών εφόσον ξεπερνούν κάθε φορά τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών.
Επιπλέον όσοι θα  παίρνουν μέρος στις κατηγορίες Master, Pro, Expert, Hobby των Kartnews Time Attack θα έχουν την δυνατότητα να κατατάσονται και στην νέα κατηγορία OPEN.

Τα Skag Lap Time Kart Events και τα Kartnews Time Attack θα προσμετρήσουν όλα στο Drivers Ranking 2013, όπως είχαν προσμετρήσει και το 2012.

Οι 5 καλύτεροι οδηγοί από κάθε κατηγορία, οι 3 πρώτοι από κάθε κλάση της κατηγορίας και οι 10 πρώτοι της κατηγορίας OPEN, θα βραβευτούν στο τέλος της χρονιάς στα Kartnews Awards 2013, ενώ θα μοιραστούν και πλούσια έπαθλα από τους χορηγούς των εκδηλώσεων.   
Σε κάθε εκδήλωση κύπελλα θα παίρνουν οι 5 πρώτοι από κάθε κατηγορία και οι 3 πρώτοι των κλάσεων ενώ αναμνηστικά έπαθλα θα παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Όλες οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν και πάλι στα πλαίσια των επίσημων προπονήσεων της χρονιάς όλων των αγωνιστικών ομάδων ενώ προστίθεται στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων και η πίστα της Αγίας Μαρίνας.

Ταυτόχρονα θα γίνουν προσπάθειες ο θεσμός να επεκταθεί και στην επαρχία.

Οι επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες των εκδηλώσεων για φέτος είναι:
28 Απριλίου
16 Ιουνίου
15 Σεπτεμβρίου
10 Νοεμβρίου
15 Δεκεμβρίου

Οι συμμετοχές για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της χρονιάς ξεκινούν σήμερα 21/2 και λήγουν την Τετάρτη 6 Μαρτίου. 
Οι οδηγοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο info@kartnews.gr ή στο 6984433887.

Χορηγός επικοινωνίας όλων των θεσμών των ταχύτερων οδηγών θα είναι και φέτος με αναλυτικά άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο και παρουσιάσεις το Kartnews.gr



 

Related

news 5793608585821944182

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item