1o Lap Time Kart Trackday & Κοπή Βασιλόπιτας - SpeedPark

Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ετήσια καθιερωμένη γιορτή με την κοπή της Βασιλόπιτας & η παρουσίαση των εκδηλώσεων της πίστας SpeedPark για το 2013. 
Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί μία νέας μορφής εκδήλωση για αγωνιστικά καρτ με αντικειμενικό σκοπό την βελτίωση των χρόνων των οδηγών. 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:




Αγαπητοί φίλοι Καλημέρα,

Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ετήσια καθιερωμένη γιορτή με την κοπή της Βασιλόπιτας & η παρουσίαση των εκδηλώσεων της πίστας για το 2013. Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί μία νέας μορφής εκδήλωση για αγωνιστικά καρτ με αντικειμενικό σκοπό την βελτίωση των χρόνων των οδηγών.
Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν η οργανωμένη προπόνηση θα μεταφερθεί για την επόμενη διαθέσιμη Κυριακή.
Η κοπή της Βασιλόπιτας μαζί με την παρουσιάση του ετήσιου προγράμματος εκδηλώσεων της πίστας θα γίνει κανονικά στις 3 Φεβρουαρίου ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες

Παρακάτω σας παραθέτω λεπτομέριες για την διεξαγωγή της οργανωμένης χρονομετρημένης προπόνησης- Lap Time Kart Trackday.


- Περιγραφή εκδήλωσης: Χρονομετρημένη οργανωμένη προπόνηση με καρτ. Δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι κάτοχοι καρτ. Υποχρεωτικός ο ρουχισμός των οδηγών με φόρμα-γάντια-κράνος & κολλάρο αυχένα για την κατηγορία mini.

Οι κατηγορίες θα χωρίζονται με βάσει τους χρόνους των οδηγών κατά δήλωση τους. Εναλλακτικός τρόπος η κατηγοριοποίηση του οδηγού από την επίδοση του στα 2 σκέλη των ελεύθερων δοκιμών. Η δε αυτή κατηγοριοποίηση θα είναι βέβαια ''ζωντανή'' & ευμετάβλητη. Σκοπός όλων των οδηγών είναι η αυτοβελτίωση τους & η αναρρίχηση στις υψηλότερες κατηγορίες βάσει χρόνου.
- Bασική κατηγοριοποίηση των καρτ: Mini Class 8-11 ετών & Senior Class 12 & άνω.

Κατηγορία Senior
Pro Extreme : below <41.5sec
Extreme : 41.5 - 42.5
Professional: 42.5 - 43.5
SuperSport : 43.5 - 44.5
Sport : 44.5 - 45.5
Clubsport : 45.5 - 46.5
Rookie : from >46.5
Κατηγορία Mini
Extreme Kids: below<48sec
Super Kids : 48 - 49
Fun Kids : 49 - 51
News Kids : 51 - 53
Rookie Kids : from>53
- Tεχνικός κανονισμός καρτ: Eλεύθερα μοτέρ & καύσιμα. Στην κατηγορία mini επιτρέπονται μόνο Rotax Micro & mini 60cc. Τα καρτ πρέπει να βρίσκονται σε άψογη μηχανολογική κατάσταση. Το σύνολο βάρους καρτ & οδηγού με εξοπλισμό πρέπει να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό των εθνικών αγώνων & ενιαίων κυπέλλων με ελαφριά απόκλιση μέχρι 1kgr.

- Λάστιχα ελεύθερα Όχι απαραίτητα καινούρια από τα παρακάτω : MG Red & Yellow.
Heidenau Red & Blue.
Mojo D2 & D3.
Mini class Mojo C2 & Heidenau Soft UDW.

- Η διαδικασία θα αποτελείται από 2 ελεύθερες δοκιμές των 10 λεπτών όχι ανά κατηγορία αλλά ανά 8-10 οδηγούς μέσα στην πίστα συχρόνως. Όλο το πρόγραμμα θα είναι εύπλαστο με αντικειμενικό σκοπό την πολύ οδήγηση..!! Μετά τα ελεύθερα οι οδηγοί θα έχουν 3 επίσημα σκέλη των 10 λεπτών για να πάρουν τελική θέση στο Time Board & να λάβουν όλοι αναμνηστικά έπαθλα.
- Κόστος συμμετοχής: 50euro. Και θα υπάρχει & η επιλογή πακέτου Σαββάτου-Κυριακής στα 70euro.

Με εκτίμηση,
Λαζαράκος Γιώργος

Related

news 6400802908922675953

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item