O Schumacher οδηγός δοκιμών για την Tony Kart

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Schumacher είχε έναν ημιεπαγγελματικό ρόλο στην Tony Kart αλλά μετά την αποχώρησή του από την Formula 1 θα συνεχίσει την καριέρα του στο καρτ καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Tony Kart ως επίσημος οδηγός δοκιμών. 





Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bild.de o Σουμάχερ επιβεβαίωσε το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε ότι δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπά το καρτ καθώς αποτελεί για αυτόν σπουδαία υπόθεση. 

 Ο Σουμάχερ έχει πλούσια προιστορία στο χώρο του καρτ, ενώ πάντα έκανε προπόνηση στην ιδιωτική πίστα που έχει στο σπίτι του με ένα εξατάχυτο καρτ KZ2 με την αγωνιστική του ομάδα KSM. 

Τελευταίος επίσημος αγώνας στα καρτ για τον Σουμάχερ ήταν στο SKUSA Supernats το 2009 και παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί σίγουρα θα τον ξαναδούμε σε επίσημους αγώνες.

Related

news 6826202517467232432

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item