Ανακοίνωση ΣΟΑΑ για την ΜΗ έκδοση αγωνιστικών αδειών σε Έλληνες οδηγούς

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου παίρνει θέση, στο θέμα που έχει προκύψει με την μη έκδοση διεθνών αγωνιστικών αδειών και starting permission, στους τέσσερις Έλληνες οδηγούς αγώνων Kart, που πρόκειται να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Rotax Max Challenge) στην Πορτογαλία σε τρεις εβδομάδες.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:








Κύριοι,

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ), με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί το θέμα της ΜΗ έκδοσης διεθνών αγωνιστικών αδειών και starting permission, σε τέσσερις Έλληνες οδηγούς αγώνων Kart, που πρόκειται να εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Rotax Max Challenge). 

Με δεδομένα τις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές στο παγκόσμιο στερέωμα και το ενδεχόμενο Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν σε παγκόσμια διοργάνωση με αλλοδαπή αγωνιστική άδεια, γεγονός που θα αποτελέσει μια ακόμη διεθνή διαπόμπευση της Ελλάδος, σας καλούμε να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια συννενόησης και αμοιβαίων υπαναχωρήσεων, προκειμένου οι Έλληνες οδηγοί να αγωνιστούν στην ως άνω διοργάνωση υπό τη σκιά της γαλανόλευκης. 

Θεωρώντας πως η οποιαδήποτε άλλη κατάληξη θα αποτελέσει κόλαφο τόσο για το μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο και για τη χώρα, ευελπιστούμε ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας στους άμεσα εμπλεκόμενους, αλλά και στα όργανα της πολιτείας, πως η προσπάθεια για τη σύσταση μιας και μόνης Ομοσπονδίας Αγώνων Αυτοκινήτου και Kart από την ΟΜΑΕ και ΕΛΟΑΑΜ είναι ουσιαστική και δεδομένη. 

 Με εκτίμηση, το ΔΣ

Related

news 8790240382138917789

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item