Όλα έτοιμα για το 3ο Λουξ Cup 2012

Στην Πάτρα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο με τον 3ο αγώνα του Λουξ Cup. Παρά τις λίγες συμμετοχές το ενδιαφέρον είναι αμείωτο καθώς συμμετέχουν όλοι οι διεκδικητές του πρωταθλήματος τόσο στην κατηγορία Λουξ των αυτόματων καρτ όσο και στην κατηγορία Super των εξατάχυτων.






Στην κατηγορία Λουξ, οι τέσσερις από τους πέντε πρωτοπόρους δίνουν το παρών:
 Ο περσινός πρωταθλητής Αλέξανδρος Καψής που έχει ήδη μια καλή διαφορά ασφαλείας για τον φετινό τίτλο έχοντας ήδη 6 νίκες μετά τους δύο πρώτους αγώνες. 
Ο Βασιλόπουλος Γιώργος που συμμετέχει με την νέα του αγωνιστική ομάδα Kaitatzis Racing Team θα τα δώσει όλα για την 1η θέση. 
Ο Δούβρης Φώτης που βρίσκετε συνεχώς φέτος σε καλές θέσεις και ο Περώνης Κωνσταντίνος που είναι αρκετά ανεβασμένος μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στον τελικό του P.I.C.K. 2012
Μεγάλος απών ο ταλαντούχος νεαρός Σαμουτης Αθανάσιος από την Λάρισα, που βρίσκετε στην 2η θέση της βαθμολογίας. 
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίζει και τους Δούβρη Χρίστο και Οικονομόπουλο Παναγιώτη που είναι πάντα έτοιμοι για μια θέση στο βαθρο των νικητών. 

Στην κατηγορία Super, οι εξατάχυτοι πιλότοι Παυλόπουλος Γιώργος και Μοβσεσιάν Σέρκος μονοπωλούν το ενδιαφέρον για την 1η θέση στον αγώνα καθώς είναι ανοιχτή ακόμα και η μάχη τους για τον τίτλο στην κατηγορία. 
Ο έμπειρος Δούσης Θοδωρής που ακολουθεί τρίτος στην βαθμολογία μαζί με τον πολύ δυνατό φέτος Δημήτρη Λέντζο που είναι στην 5η θέση κυριαρχούν για μια θέση στο βάθρο. 
Μεγάλος απών ο Γιώργος Κοκκινίδης που είχε βάλει στόχο φέτος την διάκριση στο Λουξ Cup ενώ μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες είναι του έμπειρου οδηγού με αρκετές διεθνείς παραστάσεις, Μίχα Θεοφάνη  που συμμετέχει για πρώτη φορά στο θεσμό του Λουξ.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Μπέκος Αναστάσιος δεν θα καταφερει να πάρει μέρος λόγο της επικείμενης στρατευσής του, οπότε και θα χάσει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.
Ο πολύ έμπειρος Κυλινδρής Τριαντάφυλλος από την Λάρισα, και ο Ασημακόπουλος Χρήστος είναι πάντα έτοιμοι να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε στραβοπατήματα των πρωτοπώρων.

Δείτε εδώ την μέχρι τώρα βαθμολογία

Ο Αλέξανδρος Καψής

Ο Παυλόπουλος Γιώργος

Ο Μοβσεσιαν Σέρκος


Related

news 9221620758818089184

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item