Όλα έτοιμα για την συνάντηση των ταχύτερων οδηγών στο 4ο Kartnews Time Attack

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των οδηγών στην πίστα Karting Center στον Αγιο Κοσμά για το 4ο Kartnews Time Attack. 
Το ενδιαφέρον στην αυριανή μέρα είναι ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή, οδηγοί από πολλές περιοχές της Ελλάδας αναβαθμίζοντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτήρα της εκδήλωσης, που έχει φτιαχτεί από οδηγούς για οδηγούς και έχει στόχο την αγωνιστική οδηγική απόλαυση και διασκέδαση.


Από τις νέες και ηχηρές συμμετοχές στον θεσμό των ταχύτερων οδηγών από την επαρχία είναι η συμμετοχή των πρωταθλητών Αλέξανδρου Καψή από τον Πύργο και του Παναγιώτη Πλιάτσικα από το Αγρίνιο ενώ ο Κυλινδρής Τριαντάφυλλος με τον Κυλινδρή Δημήτρη από την Λάρισα αναμένεται να  δώσουν πάλι το παρόν. 
Στα εξατάχυτα η μάχη κορυφώνεται με την παρουσία  διψήφιου αριθμού οδηγών. Ο Γιώργος Κοκκινίδης με τον Μοβσεσιάν Σέρκο είναι τα φαβορί για το ρεκόρ πίστας και για τον ταχύτερο γύρο ημέρας, αλλά θα έχουν έντονο συναγωνισμό από τον έμπειρο Γριπιώτη Τάσο, τους ταχύτατους Βασίλη Κουκουλέτα, Θεοφάνη Μίχα, και Κρητικού Γιώργου. Ο δάσκαλος Tobie Sinclair θα είναι παρών για να τους κάνει την ζωή δύσκολη ενώ οι Βασσατής Αντώνης, Γεωργάνας Δημήτρης, Ασημακόπουλος Χρήστος και Σταματέλος Γιάννης θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Στα αυτόματα καρτ δεσπόζει η παρουσία του Αλέξανδρου Καψή, του Παναγιώτη Πλιάτσικα του Χορμοβά Παναγιώτη, του Δημήτρη Τσιμπρή που αφήνει πλέον τα ΜΙΝΙ, του Γρηγοριάδη Παναγιώτη αλλά και του Στεργίου Βασίλη ενώ αναμένονται και κάποιες συμμετοχές έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Στην ΜΙΝΙ η παρουσία του Πρωταθλητή του Πανελληνίου 2012 "Κωνσταντίνου" αλλά και του δευτεραθλητή Κρασώνη Θωμά κοσμούν την κατηγορία και σίγουρα αρκετοί μικροί πιλότοι θα έχουν να μάθουν αρκετά από αυτούς τους  δύο οδηγούς, όπως ο DJ Liveris.

Το παρών θα δώσουν οι αγωνιστικές ομάδες της Maranello Hellas, Rotax Hellas, Bouriotis Racing Team, FA Racing Team, Nitro Kart Racing, Ray Motorsport,  Formula K, και αρκετοί επίσημοι όπως ο Άγγελος Σταθακόπουλος που έχει αγκαλιάσει με την παρουσία του το event αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων οδηγών αγώνων καρτ.

Η διαδικασία ξεκινάει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 2 το μεσημέρι με την απονομή των οδηγών και των αγωνιστικών ομάδων που θα πάρουν μέρος.

Related

news 7137994638161371722

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item