Πανδαισία μονοθεσίων της Ferrari στο Spa - Video

Σάββατο βράδυ είναι δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε το παρακάτω video. 
Σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε στην θέση αυτών των ιδιοκτητών των μονοθεσιών της Ferrari που κάνουν την βόλτα τους στο Spa!
To F1 Corse Clienti της Ferrari, δίνει τη δυνατότητα σε πολύ πλούσιους ανθρώπους, να αποκτήσουν ένα μονοθέσιο της Formula 1, αρκεί να έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. 




Η Scuderia το συντηρεί όλο τον χρόνο και στο μεταφέρει όπου θέλεις εσύ στις πίστες του Spa, Nurburgring, Fuji, Paul Ricard και Mugello. 
Στο φετινό F1 Corse Clienti στο Spa Francorchamps έδωσαν το παρόν αρκετά παλιά μονοθέσια της Ferrari που φορούν V12, V10 και V8 κινητήρες. 
Συγκεκριμένα βλέπουμε μια F2008 του Kimi Raikkonen, μια F2007 του Felipe Massa, μια F2007 του Kimi Raikkonen, μια F2005 του Michael Schumacher, μια F2003 του Michael Schumacher, μια F2002 του Rubens Barrichello, μια F300 του Michael Schumacher αλλά και μια F1-89 των Berger και Mansell. 


Related

video 3944756477032657671

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item