Θετική η παρουσία των ελλήνων πιλότων στο Rok Cup Int. Final 2012

 Οι έλληνες πιλότοι ολοκληρώνουν αύριο την αποστολή τους στο Rok Cup Int. Final 2012 στο South Garda Ιταλία με την συμμετοχή τους στους τελικούς των κατηγοριών τους.
Με την ολοκλήρωση των προκριματικών στην κατηγορία Super Rok, ο Φίλλιπος Καλέσης βρέθηκε 3 φορές 6ος στις σειρές των προκριματικών του και βρίσκετε στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με αποτέλεσμα να ξεκινάει αύριο με πολλές ελπίδες για διάκριση στον μεγάλο τελικό του Super Rok.




Στην κατηγορία ROK o Βασίλης Καλλιώρας ολοκλήρωσε τα προκριματικά καταλαμβάνοντας την 15η θέση γενικής αλλά το γεγονός ότι στα δύο τελευταία σκέλη των προκριματικών πήρε μια 4η και μια 6η θέση δείχνει ότι είναι σε θέση να βρεθεί αρκετά ψηλά στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας του.






Μαζί του  στον μεγάλο τελικό και ο Μαιτός Κωνσταντίνος που κατέλαβε την 19η θέση στα προκριματικά και με όπλο την εμπειρία του, διεκδικεί και αυτός μια καλή θέση.









 
Εκτός τελικών έμειναν ο Τζελέπης Πάρης που τερμάτισε 39ος στην κατηγορία ROK (θα τρέξει στον τελικό PETRONAS ROK CUP και ο Θεοφάνης Μίχας που ήρθε 66ος στα προκριματικά του Super Rok.








Ο οδηγός του Μίκη Καλογηράτου, GRIGOREV IVAN, πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση στην κατηγορία ΜΙΝΙ. Ξεκινάει στον αυριανό μεγάλο τελικό από την 4η θέση έχοντας κερδίσει δύο φορές την δεύτερη θέση στους προκριματικούς.


Η όμορφη δανέζα πιλότος THORSEN CHRIS ELLINOR που πήρες μέρος και στο 4ο P.I.C.K Πάτρας δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας ROK και θα τρέξει και αυτή μαζί με τον Τζελέπη Πάρη στον τελικό του PETRONAS ROK CUP, καθώς βρέθηκε στην 37η θέση των προκριματικών.





Related

WSK 4931902028308860691

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Πολλά μπράβο στους Έλληνες πιλότους. Μικη τον έκανες αστέρι τον μικρό.
    Καλη επιτυχία στους τελικούς!
    Τον Καλέση τον βλέπω βάθρο αύριο στην Super Rok

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item