Δελτίο τύπου:Skag Junior Time Attack 2012 - Παιδικός Διαγωνισμός με Ενοικιαζόμενα Καρτ

To Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάει στην πίστα SpeedPark του Ασπροπύργου μια διοργάνωση για τους μικρούς φίλους του καρτ ηλικίας από 7 έως 12 ετών και απευθύνεται σε παιδιά που οδηγούν ενοικιαζόμενα καρτ. 
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:












Aγαπητοί φίλοι,

Το επόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε με την πρώτη διοργάνωση για τους μικρούς μας φίλους.Ο τρίτος στην σειρά διαγωνισμός χρονομέτρησης για οδηγούς ηλικίας από 7 έως 12 ετών. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα παιδιά που οδηγούν στην πίστα μας τα καρτ: Sodi Fun Kid 120cc/4hp ( No30-31)
Sodi Fun Kid 200cc/7hp ( No40-41).


Οι λεπτομέριες του διαγωνισμού θα αναλύθουν πλήρως την ημέρα της εκδήλωσης. Δηλώνετε συμμετοχή απ' ευθείας στην πίστα ή στο 210-5570839 καθημερινά μετά τις 14:00. 


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προαγωγή του ομαδικού πνεύματος και η ανάδειξη του ευγενούς συναγωνισμού & της φιλικής άμιλας μεταξύ των παιδιών. 

Μαζί μας σε αυτές τις εκδηλώσεις η εταιρεία SKAG να υποστηρίζει τις προσπάθειες όλων των παιδιών.
Μετά το τέλος του διαγωνισμού όλοι οι οδηγοί θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής & αναμνηστικά δωράκια.


Κόστος συμμετοχής: 20euro.




Με εκτίμηση,

Λαζαράκος Γιώργος

Related

news 219046355597579746

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item