Το Υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζει τα σχέδια για την F1 στην Δραπετσώνα


Η DielpisFormula1 έχει τη στήριξη και του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπως είπε ο υφυπουργός, Νότης Μηταράκης, στη συνάντηση με τους Βασίλη Δεσποτόπουλο, Θανάση Παπαθεοδώρου, Λουκά Τζάνη.
Συνάντηση με τους Βασίλη Δεσποτόπουλο, Θανάση Παπαθεοδώρου και Λουκά Τζάνη είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο με δελτίο Τύπου. Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, ο επικεφαλής του πρότζεκτ για τη δημιουργία πίστας Formula1 στη Δραπετσώνα και ο δήμαρχος της περιοχής, αντίστοιχα, ενημέρωσαν τον κ. Μηταράκη για τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε να κατασκευαστεί η πίστα. 


Ο υφυπουργός τους είπε πως η κυβέρνηση στηρίζει το σχέδιο, κάτι που είχε πράξει πριν από αρκετό καιρό και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας. 
 Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου:

 Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο Κερατσινίου με το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζάνη, τον εκπρόσωπο της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της FIA, Βασίλη Δεσποτόπουλο και τον Αρχιτέκτονα και εκπρόσωπο του Φορέα DIELPISFORMULA1, Αθ. Παπαθεοδώρου. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να κατασκευαστεί η πίστα στην περιοχή της Δραπετσώνας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 
Ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι σ' αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα η κυβέρνηση στηρίζει ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίες και θα προβάλλει θετικά τη χώρα μας. 
Τόνισε επίσης με έμφαση ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι αρωγός στην προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων φορέων και θα αναμένει τη συγκρότηση φορέα υλοποίησης του έργου, προκειμένου να το εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track). 

Από το Γραφείο Τύπου

Related

news 8967762847131441074

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item