Όλα έτοιμα για το 3ο Kartnews Time Attack στον Άγιο Κοσμά

Παρά τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, όλα είναι έτοιμα για το αυριανό 3ο Kartnews Time Attack στην πίστα KartingCenter του Αγίου Κοσμά όπου η βροχή όλα δείχνουν ότι δεν θα κάνει την εμφάνισή της. 
Όσοι βρέθηκαν σήμερα στην πίστα κινήθηκαν σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς καθώς η αισθητά χαμηλωμένη θερμοκρασία βοήθησε τα μοτέρ να αποδώσουν καλύτερα. 
Ο Μοβσεσιάν Σέρκος με κεκτημένη ταχύτητα από το παγκόσμιο που είχε πάρει μέρος προ ημερών είδε το χρόνο του να σταματάει στο εκπληκτικό 27,66 και όλα δείχνουν ότι αύριο θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ πίστας του Γιώργου Κοκκινίδη που είναι στο 27,546 και κρατάει από τον περασμένο Μάιο.

Η διαδικασία της χρονομέτρησης των ταχύτερων γύρων θα ξεκινήσει στις 11:00 και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους με τα χρονόμετρα τουλάχιστον 3 φορές.  

Related

news 7513489850408459277

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item