Τα μπλουζάκια του Kartnews βγήκαν από τα σύνορα τις Ελλάδας!

 Πάντα οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον τους μέσα από την νοσταλγία τους για την πατρίδα, τους κάνει να αναζητούν οτιδήποτε έχει σχέση με τα ενδιαφέροντα τους στην Ελλάδα. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού που μας ζήτησαν και τους στείλαμε τα συλλεκτικά μπλουζάκια του Kartnews.gr και ιδιατέρως τον Στέφανο Κωνσταντινέα από το μακρινό Καμερούν που ζει και εργάζεται εκεί τα τελευταία χρόνια και τον είδαμε με περηφάνια να φοράει τα μπλουζάκια που του στείλαμε, μέσα από τις φωτογραφίες που μας έστειλε!

Ο Στέφανος είναι φανατικός αναγνώστης του Kartnews.gr και συχνά μας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το καρτ στην Ελλάδα. 





Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ελλήνων Οδηγών Αγώνων Καρτ, για την πρόσφατη πρωτοβουλία του στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ, να μοιράσει ανάμεσα στα δώρα των μικρών πιλότων και τις συλλεκτικές μπλούζες του Kartnews.gr

Related

news 1336058713672097581

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item