Αποτελέσματα 1ου αγώνα ΛΟΥΞ 2012 - Μέγαρα

Έντονες μάχες, αδρεναλίνη και όμορφο θέαμα ήταν τα χαρακτηριστικά του 1ου αγώνα του Λουξ για το 2012. Οργανωτικά δεν υπήρξαν πολλά προβλήματα και όλα κύλησαν ομαλά εκτός από κάποιους που παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα χωρίς να έχουν διαβάσει τους κανονισμούς και από τις περιπτώσεις ορισμένων οδηγών που δεν έχουν μάθει να τηρούν το ευ αγωνίζεσθε κάτι που θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.  Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι πρωταγωνιστές ακούν στα ονόματα: Παυλόπουλος Σπύρος που κέρδισε την κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ, Γιαννακαρώνης Ιωάννης που πήρε την 1η θέση στην Masters, Καψής Αλέξανδρος που με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι κέρδισε την κατηγορία Λουξ και ο Παγώνης Λεωνίδας που ήταν ο πιο γρήγορος από τους μικρούς πιλότους. Πιο αναλυτικα:

Στην κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ, όπου όσοι την παρακολούθησαν χόρτασαν προσπεράσματα και όμορφο θέαμα ο Παυλόπουλος Σπύρος πήρε την pole position με τον ταχύτερο γύρο της ημέρας 41,278 και την 1η θέση τόσο στον τελικό όσο και στον ημιτελικό. 2ος στον τελικό ο Μοβσεσιάν Σέρκος και 3ος ο Μπέκος Αναστάσιος. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Δούσης Θοδωρής και ο Λέντζος Δημήτρης.
Στην κατηγορία Λουξ ο Καψής Αλέξανδρος παρόλο που είχε τον 3ο καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα κέρδισε όλα τα σκέλη μαζί και την 1η θέση του τελικού πετυχένοντας το απόλυτο στο ξεκίνημα του 2012. 2ος στον τελικό ο Βασιλόπουλος Γιώργος και 3ος ο Σαμούτης Θανάσης που για άλλη μια φορά ανέβηκε σε βάθρο σε αγώνα του Λουξ. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Πάρχας Άγγελος που με πειθαρχημένη οδήγηση έφθασε στην 4η θέση και 5ος ο Δούβρης Φώτης ο οποίος δίδαξε πείσμα και ήθος στο Β σκέλος.

 Στην κατηγορία Masters, ο Γιαννακαρώνης Γιάννης έδειξε από την αρχή της ημέρας ότι ήταν ταχύτερος όλων και κέρδισε την Pole Position το Β σκέλος αλλά και τον τελικό της κατηγορίας. 2ος τον ακολούθησε ο Τολός Κωνσταντίνος και 3ος ο Ροδόπουλος Δημήτρης. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν, ο Χαλεπλίδης Λευτέρης και ο Ασημακόπουλος Χρήστος.

Στην πρωτοεμφανιζόμενη κατηγορία Cadeti των μικρών πιλότων ο Παγώνης Λεωνίδας πήρε την Pole Position με το εκπληκτικό 44.737, και αναδείχθηκε και νικητής του τελικού. 2ος ο Τσιμπρής Δημήτρης που δείχνει όλο και καλύτερος στους αγώνες του και 3ος ο Κυλινδρής Δημήτρης. Στην 4η θέση ο Ξηνταβελώνης Θάνος ενώ στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα βρέθηκαν οι Μαρκογιάννης και Βρεττός.






 

Related

news 8181410927888691284

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item