Τελικά αποτελέσματα από το WSK Master Series στην πίστα της La Conca

Πολύ δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες έγιναν στην πρώτη σειρά αγώνων του WSK Master Series.
Ξεκινώντας με την ελληνική αποστολή σε αυτήν την σειρά αγώνων είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:



Στην κατηγορία KZ2 o Γιώργος Κοκκινίδης έκανε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας του σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα χρονομετρημένα ήταν 21ος με 46’202, στα προκριματικά σκέλη τερμάτισε 21ος, 29ος και 14ος ενώ στον τελικό εκκίνησε από την 23η θέση και παρόλο που έφτασε μέχρι την 20η θέση, εγκατέλειψε 6 γύρους πριν τον τερματισμό καταλαμβάνοντας τελικά την 22η θέση.
Νικητής στην κατηγορία του ήταν ο Lennox-Lamb (CRG/Maxter) που πήρε μια καθαρή νίκη. Ο Marco Zanchetta (Energy/TM) τερμάτισε δεύτερος και τρίτος ο Douglas Lundberg (CKR/TM). Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Masimo Dante (CKR/TM), Antonio Cavalieri (BRM/Maxter)
Στην κατηγορία KF2 o Γιάννης Γιαννακαρώνης στα χρονομετρημένα ήταν 57ος με 48’266. Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό που ήταν και ο στόχος του και με βαση τα αποτελέσματά του στους προκριματικούς βρέθηκε στην 58η θέση της γενικής κατάταξης απέναντι σε 71 κορυφαίους πιλότους που έλαβαν μέρος.
Νικητής στην κατηγορία του ο Felice Tiene (CRG/BMB) που άντεξε στην πίεση του φαβορί για την νίκη Max Verstappen. 3ος ο Tom Joyner. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Ippolito και Rudakov.
Στην KF3 ο Μιχας Φάνης ανάμεσα σε 85 οδηγούς στα χρονομετρημένα πετυχαίνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση με 46’982 ήταν 28ος! Η συνέχεια όμως στα προκριματικά δεν ηταν ανάλογη και βρέθηκε στην 71η θεση της τελικής κατάταξης.
Νικητής στην κατηγορία του ο Βρετανός ILOTT CALLUM (Zanardi/Parilla) με δεύτερο τον Γάλλο BOCCOLACCI DORIAN (Intrepid/Tm). Τρίτος ο RUSSELL GEORGE με (Intrepid/Tm)

Στην κατηγορία KZ1 είχαμε ομηρικές μάχες από τους Master του είδους.
Οι Marco Ardigo (Tony Kart/Vortex), Arnaud Kozlinski (PCR/TM), Paolo De Conto (Birel/BMB) πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα θα πρέπει να τον δούμε αρκετές φορές για να τον χορτάσουμε!
Ο Kozlinski πήρε την πρώτη του νίκη με την ομάδα της PCR και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, ο De Conto στην 2η θέση και ο Mirko Torsellini (CRG/Maxter) ακολούθησε τρίτος. Τέταρτος ήταν ο Armand Convers (Kosmic/Vortex), ο δικός μας από την συμμετοχή του στο 3ο Pick Πατρας Jonathan Thonon (CRG/Maxter) πέμπτος και την εξάδα συμπλήρωσε ο Davide Foré (CRG/Maxter).  Ο Marco Ardigo ήταν ο μεγάλος χαμένος αφού εγκατέλειψε στον τελευταίο γύρο.

Στην ΜΙΝΙ 60 ο Leonardi Lorandi (Tony Kart/LKE) ήταν ο μεγάλος νικητής. Δεύτερος ο James Pull (Top Kart/LKE) και στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Andrei Vajda (Top Kart/LKE).

Related

WSK 7985049088396928213

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item