Αποτελέσματα από τον 1ο αγώνα του Rotax Max Challenge 2012

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του 1ου αγώνα για το Rotax Max Challenge 2012 που ολοκληρώθηκε στην πίστα των Μεγάρων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ο Καλούμενος Δημήτρης στην κατηγορία ΜΙΝΙ, ο Οικονόμου Χρήστος στην Junior Max, o Βασιλέρης Δημήτρης στην Senior Max και ο Εδιπίδης Θοδωρής στην DD2. Πιο αναλυτικά:


Στην κατηγορία ΜΙΝΙ που πήραν μέρος 10 μικροί πιλότοι ο Δημήτρης Καλούμενος ήταν ταχύτερος από όλους τόσο στα χρονομετρημένα που πήρε την Pole Position με 45,111 επικρατώντας του Γρηγοριάδη Βασίλη οριακά με διαφορά 0,034! όσο και στα 2 σκέλη του αγώνα. Στην 2η και 3η θέση σε Α σκέλος και Β σκέλος, βρέθηκαν Τσιμπρής Δημήτρης και Πέτρου Γιώργος μετά την εγκατάλειψη του Γρηγοριάδη.
Την πρώτη πεντάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Ευθυμίου Δαμασκηνός και Ντέκας Χρήστος.


Στην κατηγορία JUNIOR όπου είχαμε μόλις 4 συμμετοχές ο Οικονόμου Χρήστος πήρε την 1η θέση στα χρονομετρημένα με 42,595 και κέρδισε τόσο το Α σκέλος όσο και το Β. 2ος και 3ος σε όλα τα σκέλη ο Σωτηρόπουλος Φώτης και ο Καραχάλιος Γιάννης.

 
Στην κατηγορία SΕΝΙOR έτρεξαν συνολικά 9 οδηγοί. Ταχύτερος όλων στα χρονομετρημένα ο Δημήτρης Βασιλέρης με 42,211 και τον ακολούθησαν οι Ζερβός Δημήτρης και Ιωάννου Νίκος. Η ίδια κατάταξη παρέμεινε και στο Α σκέλος του αγώνα. Στο Β σκέλος την πρώτη τριάδα ανακάτεψε ο Πλιάτσικας Παναγιώτης όπου ξεκινώντας από την τελευταία θέση έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και τερμάτισε στην 3η θέση αφήνοντας τον Ζερβό στην 4η θέση και τον Μαλανδρινό στην 5η.

 
Στην κατηγορία DD2 μεταξύ 12 οδηγών, ο Εδιπίδης Θοδωρής και ο Χατζηστεφανής Ευρυπίδης πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στην μάχη της 1ης θέσης. Pole Man o Εδιπίδης με 41,458 που ήταν και ο ταχυτερος γύρος όλης της αγωνιστικής ημέρας έχοντας έχοντας μόλις 0,091 διαφορά από τον Χατζηστεφανή. Στο Α σκέλος ο Χατζηστεφανής πήρε την 1η θεση από τον Εδιπίδη αφήνοντάς τον 2ο ενώ 3ος τερμάτισε ο Κολυκας Μιχάλης. Στο Β σκέλος ο Εδιπίδης ξαναβρέθηκε στην 1η θέση αφήνοντας 2ο τον Χατζηστεφανή ενώ 3ος τερμάτισε ο Κολυκας και την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Βακιρτζόγλου Χάρης και Φραγκιαδάκης Κώστας.


Related

Rotax 2128298264272487758

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μερος παρά τις απειλές της επιτροπής του καρτ λιγο πριν τον αγώνα! Σταματήστε τα παιχνίδια στις πλάτες των οδηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλαμε τοσα χρηματα και κανουμε προετοιμασία για να τρεξουμε σε έναν αγώνα και μας βγαζουν παράνομους και μας απειλούν 2 μερες πριν ??? Και θέλουμε και χορηγούς και συμμετοχές και κόσμο? και χωρις να δίνονται και επίσημες εξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα πρωτον για τους οδηγους,τετοιες ενεργειες δειχνουν πως δεν σεβονται τον οδηγο που χωρις αυτον αγωνας δεν γινεται ....και στην τελικη πηγαμε να δουμε ''παρανομο'' αγωνα κ ερωτω αφου ηταν ενας αγωνας παρανομος κ λενε τετοιες μεγαλες κουβεντες κ βαριες δημοσια πως αυτος ο αγωνας εγινε κ δεν τον σταματησε τιποτα???? προφανως τα μεγαλα λογια αυτα δεν ηταν τοσα δυνατα ωστε να σταματησουν αυτον τον αγωνα διαφορετικα θα γινονταν....συγνωμη πουθενα αυτο δεν γινεται τετοια καταντια κ μαλιστα την τελευταια στιγμη ....αντι να δωσετε δυναμη στους οδηγους να κανετε νεες ενεργειες ωστε ναερθουν στην πιστα να τρεξουν ποσο μαλλον αυτη την περιοδο που διανυουμε καθεστε κ ψαχνετε κ πως θα τους βγαλετε κ παρανομους επειδη θελουν να κανουν αυτο που αγαπανε κ εκει που γουσταρουν .....ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε η χώρα που όλοι προσπαθούν για να ψοφήσει η κατσίκα του δίπλα αντί να ασχοληθούν μπας και επιβιώσει η δική τους.

    Χαίρομαι πολύ για τις εξελίξεις αν και πιστεύω ότι χρειάζεται προσοχή. Μεγάλες αλλαγές δεν έχουν πάντα και ιδανικά αποτελέσματα.

    Σ.Ξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item