ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY LOUX Cup 2012

H επιτροπή διοργάνωσης του LOUX Cup εκτιμώντας την γενική κατάσταση της οικονομικής κρίσης αποφάσισε να αλλάξει τα ελαστικά.


Η επιτροπή δοκίμασε 3 νέες γόμες ελαστικών σε αυτόματα και 6τάχυτα καρτ και μετά από δοκιμές 4 ημερών κατέληξε σε έναν τύπο ο οποίος έχει την ίδια πρόσφυση με τα ελαστικά που χρησιμοποιούνταν το 2011 αλλά διαρκεί κατά μέσο όρο 100km περισσότερο.
Οπότε ο οδηγός θα βγάζει 2 επιπλέον προπονήσεις χωρίς να χάσει την υψηλή πρόσφυση και απόλαυση της οδήγησης. Ο νέος τύπος ελαστικών στο LOUX Cup 2012 για τις κατηγορίες LOUX και SUPER είναι τα RKMS (Race Kart Medium Soft) της HEIDENAU.


Τα ελαστικά της HEIDENAU χρησιμοποιούνται στo Γερμανικό Πρωτάθλημα καρτ GTC Series (German Team Championship) και σε πολλά εθνικά κύπελλα και έχουνε επιβεβαιώσει την απόδοση και αξιοπιστία τους. Στους αγώνες του LOUX Cup 2012 τα ελαστικά για τους συμμετέχοντες θα προσφέρονται στα 145€ και στις ελεύθερες δοκιμές θα προσφέρονται στα 150€.

Με εκτίμηση,
η επιτροπή του LOUX Cup

Related

Loux Cup 3143998776797370834

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item