Από την MARANELLO Kart στην Formula

H Maranello Hellas πάντα πρωτοπόρος στις παροχές για τους οδηγούς της και συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις του Ευρωπαικού Motorsport εξασφάλισε για όλους τους άνω των 15 ετών οδηγούς της αγωνιστικής της ομάδας την δυνατότητα να συμμετέχουν στο MARANELLO TRACK DAY που θα διοργανωθεί στο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.




Το MARANELLO TRACK DAY είναι ένα σεμινάριο οδήγησης αγωνιστικών μονοθεσίων αποκλειστικά και μόνο για τους επίσημους οδηγούς της αγωνιστικής ομάδας της MARANELLO Hellas.
H φυσική εξέλιξη ενός οδηγού καρτ είναι στα μονοθέσια και η MARANELLO Hellas είναι η μόνη ομάδα στον ελλαδικό χώρο που δίνει την δυνατότητα στους οδηγούς της να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα μονοθέσια / φόρμουλες και ίσως να μεταπηδήσουνε σε αυτά.
Το σεμινάριο θα διεκπεραιώσει το τεχνικό επιτελείο της GLORIA Hellas της μοναδικής ελληνικής αγωνιστικής ομάδας μονοθεσίων/formula που έχει φέρει και διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Πανευρωπαικό επίπεδο. Οι οδηγοί θα έχουνε την ευκαιρία να μπούνε στα cockpit των μονοθεσίων Formula GLORIA B5 και F3 της GLORIA Hellas.





Οι οδηγοί που θα ξεχωρίσουνε θα έχουνε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στις πίστες της Ιταλίας. Την υποστήριξη θα αναλάβει η ιταλική κατασκευάστρια / ομάδα GLORIA SRL και τα διαθέσιμα αυτοκίνητα θα είναι τα μονοθέσια, Formula GLORIA B5, Formula GLORIA C8F, τα πρωτότυπα GLORIA C8P και τα 2 F3 Dallara / ομάδας.
Οι οδηγοί θα ενημερωθούνε για τους αγώνες και τα πρωταθλήματα μονοθεσίων που θα έχουνε την δυνατότητα να συμμετέχουνε για το 2013 και τα μονοθέσια που θα χρησιμοποιήσουνε τις ημέρες των αγώνων θα είναι μια δωρεάν παροχή της MARANELLO Hellas.

Related

news 8558758368267676096

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item