Διαφήμιση στο Kartnews

Το KARTNEWS.GR αποτελεί μια προσπάθεια δημιουργίας ενός portal υψηλών προδιαγραφών για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικότερα για τον χώρο του αγωνιστικού καρτ στην Ελλάδα. 

Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2010 ως e-kart.gr μεταδίδοντας την καθημερινή ειδησεογραφία από τον χώρο του καρτ, και γρήγορα εξελίχθηκε σε kartnews.gr με ένα δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό καλύπτοντας την δράση των ελλήνων οδηγών και των ελληνικών αγωνιστικών ομάδων, σε όλες τις διοργανώσεις σε παγκόσμια και εθνικά πρωταθλήματα με αναλυτική παρουσίαση αποτελεσμάτων, βίντεο φωτογραφίες, συνεντεύξεις και αφιερώματα. 

Σήμερα είναι το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα site που ασχολείται με τον χώρο του Karting στην Ελλάδα, με περισσότερες από 40.000 μοναδικές επισκέψεις κάθε μήνα και παρουσία σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που αφορούν το καρτ. 

Ως η μεγαλύτερη κοινότητα του καρτ στην Ελλάδα τα μέλη της διοργανώνουν εδώ και 2 χρόνια έναν από τους πιο πετυχημένους θεσμούς Time Attack και μέχρι σήμερα έχουν πάρει μέρος περισσότεροι από 100 διαφορετικοί οδηγοί αγώνων, όπου ανάμεσά τους δεσπόζουν πολλά από τα μεγάλα ονόματα του χώρου.

Η χορηγία σας στο Kartnews.gr βοηθά την αναβάθμιση και την προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσα από το καρτ στην Ελλάδα καθώς στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη προσφορά στον χώρο. 

Η αναγνωρισημότητα σας, από τους χιλιάδες αναγνώστες μας είναι δεδομένη και έχει υψηλή ανταπόδοση καθώς το κοινό μας απλώνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε κάθε ηλικία. 

Η διαφήμιση της εταιρίας σας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας μπορεί να γίνει με ποσά που ξεκινάνε από τα 5€ για μεμονομένη στοχευμένη διαφήμιση ή από 40ευρώ για ένα μήνα με εγγυημένες 40.000 εμφανίσεις. Είναι ευέλικτη, και προσαρμόζεται σε μια μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών πακέτων ανάλογα με το συνολικό ποσό που θέλετε να διαθέσετε.  Η ανταπόδοση είναι ιδιαίτερα υψηλή καθώς το κοινό μας απλώνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε κάθε ηλικία.

Οι τιμές μας είναι 50% φτηνότερες από τις μέσες τιμές του διαδικτύου, ενώ δεχόμαστε καθημερινά περισσότερους μοναδικούς επισκέπτες από αυτούς που θα αγόραζαν ένα έντυπο μέσο.

Επιπλέον η διαφήμισή σας βρίσκεται επί 24ώρου βάσεως στο site και όχι μόνο για τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που θα ακουγόταν σε μια ραδιοφωνική εκπομπή ή θα έμενε στα δάχτυλα ενός ανθρώπου που ξεφυλλίζει ένα περιοδικό.

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kartnews.gr ή στο 6984433887 προκειμένου να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας και για τον τρόπο συνεργασίας μας. 

Επιπλέον παρεχόμενες  υπηρεσίες:

Χορηγία άρθρων  με banner
 
Κατασκευή Δελτίου Τύπου για ομάδες - οδηγούς 

Κατασκευή ηλεκτρονικών Banner 

Κατασκευή αυτοκόλλητων για καρτ   
                                                                   
Αποστολή πληροφοριών με SMS σε κινητά τηλέφωνα 

Χορηγία Αγώνων - Event, αποκλειστικά ή μεμονομένα ως χορηγός κατηγορίας, ή χορηγός κυπέλλων

Κατασκευή διαφημιστικού υλικού - αυτοκόλλητων - φυλλαδίων - πανό

Χορηγία πάνω σε αγωνιστικά καρτ



Related

Διαφήμιση 836707966970595581

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item