H απονομή των ταχύτερων οδηγών των Kartnews Time Attack 2011

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/1 η ετήσια απονομή των ταχύτερων οδηγών του Kartnews Time Attack 2011 και η κοπή της Βασιλόπιτας με τους φίλους του καρτ να δίνουν βροντερό παρών τιμώντας τους φετινούς πρωταθλητές.






 

Το 1ο φλουρί της Βασιλοπιτας το κέρδισε ο Ορφανίδης Ραφαήλ ενώ το 2ο ο Κωνσταντινέας Τάκης! Και οι δύο κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς του Kartnews.gr μαζί με τις αγωνιστικές ευχές όλων για μια τυχερή και καλή χρονιά.
Την απονομή στη γενική κατάταξη έκανε ο Άγγελος Σταθακόπουλος που τίμησε για άλλη μια φορά με την παρουσία του την ελληνική κοινότητα του καρτ δίνοντας το πρώτο βραβείο στον φετινό πρωταθλητή των ταχύτερων οδηγών Γριπιώτη Αναστάσιο.
Ο χώρος της εκδήλωσης πέρα από τους ήχους των αγωνιστικών καρτ από τα video των Time Attack που έπαιζαν σε πρώτη προβολή φιλοξενησε και 3 αγωνιστικά καρτ που μάζεψαν τα βλέματα των παρευρισκομένων αλλά και των περαστικών. Τις εντυπώσεις έκλεψε το ιστορικό καρτ του Tobie Sinclair με το σασί που έτρεχε ο Ayrton Senna!
Πρωταθλητής στην κατηγορία FK1 o ταχύτερος των ταχύτερων Ορφανίδης Ραφαήλ που το 2011 όπου και αν πήρε μέρος ήταν πρωταγωνιστής.
Κατηγορία FK2 : Μαραγκός, Κουκουλέτας, Μουτεσίδης, Σκοπελίτης με την εμβληματική παρουσία του Tobie Sinclair που έκανε την απονομή!
Kατηγορία FK3: Πρωταθλητής Στεργίου Βασίλης με δεύτερο τον Ζευγούλη Λάζαρο και τριτο τον Νεκτάριο Κατίκα με το μεγαλύτερο Fan Club στην απονομή!
Με σαμπάνιες και ωραίες υπάρξεις στο πρώτο σκαλί του βάθρου ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά!

Η καφετέρια "Το Παγώτό" έλιωσε από την ζεστή ατμόσφαιρα των ανθρώπων που τιμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση του kartnews.gr
Το ραντεβού των ταχύτερων οδηγών ανανεώθηκε για το 1ο Kartnews Time Attack 2012 που θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα!



Aitna Catering ένας από τους χορηγούς μας! Πέρα από την νόστιμη βασιλόπιτα που ετοίμασε, θα ντύσει γευστικά τις εκδηλώσεις μας και το 2012
Ευχαριστούμε επίσης το Εργαστήριο Μαξιλαριών Afropillow.gr, τον ναό του κεμπάπ στα Νότια Προάστεια "Ενα στα Ορθια" την καφετέρια 'Το Παγωτό" και την Maranello Hellas για τα δώρα που πρόσφεραν στους τυχερούς της Βασιλόπιττας!


Related

news 428520705179322358

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item