1o MEGARA EDURANCE TIME ATTACK 2012

Η πίστα καρτ των Μεγάρων θέλοντας να υποδεχτεί το 2012 με πολύ αγωνιστικό καρτ διοργανώνει μια γιορτή για όλους τους φίλους που έχουν αγωνιστικό καρτ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012.
Θα υπάρξουν 3 κατηγορίες:

- MINI class Στην κατηγορία αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν οδηγοί ηλικίας 8-12 ετών με κινητήρες ROTAX MINI ή 60cc. Η διαδικασία θα αποτελείται από ελεύθερες δοκιμές, χρονομετρημένες δοκιμές και δύο σκέλη με εκκίνηση. Όλη την διαδικασία θα την πραγματοποιήσει ένας οδηγός.
- HOBBY class Στην κατηγορία αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν οδηγοί ηλικίας 13 ετών και άνω με εμπειρία οδήγησης τύπου hobby και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι τύποι κινητήρων. Η διαδικασία θα αποτελείται από ελεύθερες δοκιμές, χρονομετρημένες δοκιμές και σκέλος διάρκειας 1 ώρας με εναλλαγή δύο οδηγών.
- EXPERT class Στην κατηγορία αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν οδηγοί ηλικίας 13 ετών και άνω με αγωνιστική εμπειρία οδήγησης και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι τύποι κινητήρων. Η διαδικασία θα αποτελείται από ελεύθερες δοκιμές, χρονομετρημένες δοκιμές και σκέλος διάρκειας 2 ωρών με εναλλαγή δύο οδηγών.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:



- MINI class: 60€
- HOBBY class: 100€ (το ζευγάρι)
- EXPERT class: 120€ (το ζευγάρι)
ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΣΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα λάβουν αναμνηστικά έπαθλα, καθώς θα υπάρξουν πολλά ελκυστικά δώρα!!!!!!
Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας για το νέο έτος.
Δηλώσεις συμμετοχής με e-mail ή στο τηλ. 6977179785
Υπεύθυνος Πίστας Καρτ Καϊτατζής Παναγιώτης

Related

friendly events 5924307605887353191

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item