Αποτελέσματα Ελληνικής αποστολής στο ROTAX Max Challenge Grand Finals 2011 (Updated)

Έπεσε η αυλαία του ROTAX Max Challenge Grand Finals 2011 στο στο Al Ain των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ήρθε από τον Κομνό Νίκο που πήρε την 13η θέση στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας ROTAX MAX Senior, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή οδηγική του κατάσταση. Σταθηκε στα ίσια απέναντι στα μεγαθήρια της κατηγορίας του όπου είδε τον  Βρετανό Ben Cooper να παίρνει μια δύσκολη νίκη υπό τη πίεση του Αυστραλού David Sera που ακολούθησε στη δεύτερη θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ιάπωνας Hirotaka Sasaki.

Ο πολύ έμπειρος Στόγιαν Γκόσεβιτς πήρε μέρος στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας DD2 Masters τερματίζοντας αξιοπρεπώς στην 28η θέση. Ο Cristiano Morgado κέρδισε εύκολα  στο τελικό με μια διαφορά που έφτασε τα 5 δευτερόλεπτα. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Danny Brand και στην τρίτη ο Guillaume Berteaux.
Στην κατηγορία Junior Max ο Θεοφάνης Μίχας δεν κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό αλλά μετά την συμμετοχή στον τελικό της δύτερης ευκαιρίας κατάφερε να βρεθεί στην 52η θέση.
Ο Ευριπίδης Χατζηστεφανής στην κατηγορία DD2 ΜΑΧ δεν κατάφερε να πάρει το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό αλλά μέσα από τηνδιαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας κατάφερε να βρεθεί στην 54η θέση.
Η Rotax ανακοίνωσε στην τελετή λήξης στο Al Ain των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ότι τον παγκόσμιο τελικό του 2012 θα φιλοξενησει η Πορτογαλία στην πίστα του Portimao.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Related

WSK 7842042914897440355

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item