F1: Ικανοποίηση Vettel μετά το πρώτο μισό της αγωνιστικής χρονιάς

Ο Sebastian Vettel έχει δηλώσει πως είναι ικανοποιημένος με το πρώτο μισό του 2013, με τον Γερμανό να πηγαίνει στις καλοκαιρινές διακοπές με ένα άνετο προβάδισμα τίτλου. 



 Αφού πήρε τέσσερις νίκες και τρεις ακόμη τερματισμούς στο podium κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα αγώνων, ο οδηγός της Red Bull έχει 62 περισσότερους βαθμούς από ό, τι στο ίδιο σημείο πέρυσι, και παραδέχεται ότι ποτέ δεν έχει αισθανθεί «άβολα» με την απόδοση της RB9. 

 «Δεν υπήρξε ποτέ μια κατάσταση όπου να έχουμε νιώσει πραγματικά «άβολα» με την απόδοσή μας», δήλωσε ο Vettel μετά τον τερματισμό στην τρίτη θέση στην Ουγγαρία. 

«Στην πραγματικότητα, μπορούμε να είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με το πώς έχει πάει ως τώρα. Το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά σε οποιοδήποτε τύπο πίστας και είχα μόνο ένα DNF. Έχοντας περισσότερους πόντους από πέρυσι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί παρά να είναι θετικά!» 

 Ο Vettel, που αγωνίζεται για τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του, έχει ένα πλεονέκτημα 38 βαθμών από τον αντίπαλο του στη Lotus, Kimi Raikkonen, με τον Fernando Alonso της Ferrari είναι ένα βαθμό πιο πίσω.

πηγή: Kartraces.gr

Related

F1 news 6108620004051582013

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item