Το διαφορετικό ‘’καρτ’’ του Vettel

Μιας και το πρωτάθλημα της Formula1 κάνει διάλειμμα ο Παγκόσμιας Πρωταθλητής SebastianVettel, αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω, παίρνοντας μέρος σε έναν ‘’διαφορετικό’’ και αστείο αγώνα.



Του Γιάννη Γκρίλλα,


Ο Γερμανός πιλότος πήρε μέρος στον αγώνα Soapbox Race, όπου οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος έχοντας κατασκευάσει τα δικά τους οχήματα και καλούνται να κατέβουν μία ράμπα μόνο με τη βοήθεια της βαρύτητας (και λίγο σπρώξιμο από τους φίλους τους!) καθώς τα πρωτότυπα οχήματα δεν έχουν μηχανή.

Μάλιστα ο Vettel, στα γενικότερα πλαίσια του χαβαλέ αποφάσισε να μασκαρευτεί, αναπαριστώντας τον γνωστό ήρωα  Super Mario από το πολύ αγαπημένο video game, Super Mario Kart.

Μπήκε, λοιπόν, στο αυτοσχέδιο-κάτι-σαν-καρτ του, και κατέβηκε την πλαγιά προκαλώντας πολλά γέλια στους θεατές και στον εαυτό του.

Στον ιδιόμορφο αυτό αγώνα πήρε μέρος και ένα ακόμα μέλος της Red Bull, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Christian Horner με ένα όχημα που έμοιαζε κάπως στην RB9.




Related

fun 3579484914086784261

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item