Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καρτ σε κλειστό χώρο

Μόλις πέντε μέρες απέμειναν για έναν ιδιαίτερο αγώνα. Το KWC 2013 ( Κart World Championship) είναι ένα πολύ ξεχωριστό, ανεξάρτητο, event που πραγματοποιείται σε κλειστό χώρο.


 Του Γιάννη Γκρίλλα,


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την πίστα RaceHall στην πόλη Viby, κοντά στο Aarhus, της Δανίας από τις 21 μέχρι τις 26 Ιουλίου.

Το RaceHall, είναι ένα παλιό κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο έχει μετατραπεί, μετά από έργα, σε μια απίστευτη αρένα για καρτ. 

Η διαδρομή αυτής της μοναδικής πραγματικά πίστας, έχει 1000 μέτρα μήκος, πλάτος από 10 έως 12 μέτρα, ενώ η άσφαλτος περιέχει 20% περισσότερο από το κανονικό, καουτσούκ, ώστε να εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές. 

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος μερικοί πολύ γνωστοί οδηγοί καρτ, όπως ο Ιταλός Giorgio Pantano, ο Γάλλος Jean-Philippe Guignet και ο Άγγλος Benjamin Baily, με την αγωνιστική ομάδα ATR Team Brask. 

Η συγκεκριμένη ομάδα, μάλιστα, όπως και άλλοι οδηγοί έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν φορώντας μαύρα κορδέλες στα καρτ τους, για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο την μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου οδηγού της Aston Martin, Allan Simonsen που έχασε τη ζωή του στο φετινό αγώνα του LeMans.

Related

World Cup 8930242905218406281

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item