P.I.C.K. Memories: 3o PICK Πάτρας 2011 - Τελικός κατηγορίας ΛΟΥΞ - Video

Η κατηγορία ΛΟΥΞ ήταν το 2011 η πολυπληθέστερη κατηγορία του 3ου PICK Πάτρας με 23 συμμετοχές. 
Το ιδιαίτερο σε αυτή την κατηγορία είναι ότι συμμετέχουν οι οδηγοί που τρέχουν και στο κύπελο ΛΟΥΞ και είναι γνωστή για τις μεγάλες μάχες που γίνονται σε κάθε αγώνα του κυπέλου. 
Είναι μια μάχιμη κατηγορία βγαλμένη από τα παλιά καθώς η μάχη για όλες τις θέσεις γίνετε σώμα με σώμα και οι οδηγοί που συμμετέχουν είναι έμπειροι και μαθημένοι σε επαφές που δεν ξεπερνούν όμως τα όρια του αντιαθλητικού.



Οι κινητήρες που χρησιμοποιούν οι αγωνιζόμενοι σε αυτή την κατηγορία είναι ROTAX και ΙΑΜΕ με προδιαγραφές αντίστοιχες της Εθνικής 125.




Στα χρονομετρημένα την pole position είχε κερδίσει Δούβρης Χρίστος με 41,708sec αφήνοντας 2ο τον Μαρλαφέκα Πλάτωνα που πήρε την δεύτερη θέση με επίδοση 41,790sec.
Στην 3η θέση είχε βρεθεί ο Θεοδώρου Σάββας ενώ την δεύτερη σειρά του grid συμπλήρωσε ο Χαβάς Βασίλειος. Στην 5η θέση ο Τσώνης Παναγιώτης ενώ από την 6η θέση ξεκικούσε ο Σαμούτης Αθανάσιος. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωναν οι Ορφανός Αντώνης, Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Περώνης Κωνσταντίνος και Παππάς Πέτρος.

Στον ημιτελικό επικράτησε ο Δούβρης Χρίστος κερδίζοντας αρκετές μάχες και προσφέροντας ωραίο θέαμα στους θεατές. 
Στην δεύτερη θέση ο Μαρλαφέκα Πλάτωνας μετά από πολύ καλή εμφάνιση ενώ 3ος τερμάτισε ο Τσώνης Παναγιώτης που ξεκινούσε από την 5η θέση. Στην τέταρτη θέση ο Ορφανός Αντώνης ενώ πέμπτος βρέθηκε ο Αθανασάτος Παναγιώτης κερδίζοντας 7 θέσεις από την 12η που ξεκίνησε. Στην 6η θέση ο Βασιλόπουλος Γιώργος ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Διαμαντόπουλος Στέφανος, Σαμούτης Αθανάσιος, Παππάς Πέτρος και Δούβρης Φώτης. 
Τον ταχύτερο γύρο του ημιτελικού σημείωσε ο Θεοδώρου Σάββας με 40,681 αλλά εγκατέλειψε στον 9ο γύρο ενώ στους μεγάλους άτυχους του ημιτελικού είναι και ο Μπουριώτης Βασίλης που εγκατέλειψε στον 8ο γύρο.

Στον μεγάλο τελικό, ο Δούβρης Χρίστος πιστοποίησε την μεγάλη κλάση του και παρόλο που είχε έξοδο στην Κ3 κάποια στιγμή του αγώνα και παρόλο που το καρτ του είχε υποστεί ζημιές έδωσε την μάχη του και πέρασε πάλι πρώτος την γραμμή του τερματισμού. 
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Οικονομόπουλος Παναγιώτης με εκπληκτική εμφάνιση καθώς ξεκινούσε από την 17η θέση! 
Στο τρίτο σκαλί ο Σουλάνης Ιωάννης που έκανε και αυτός υπερπροσπάθεια καθώς ξεκινησε τον τελικό από την 11η θέση. 
Τις δύο επόμενες προνομιούχες θέσεις της πρώτης πεντάδας συμπλήρωσαν οι Διαμαντόπουλος Στέφανος και Ορφανός Αντώνης που μοιράστηκαν μαζί με τους τρεις πρώτους και τα έπαθλα της κατηγορίας. 
Στην 6η θέση ο Θεοδώρου Σάββας πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση ενώ έβδομος τερμάτισε ο Βασιλόπουλος Γιώργος. 
Στην 8η θέση βρέθηκε ο Δούβρης Φώτης κερδίζοντας δύο θέσεις από τον ημιτελικό, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Τσιανίκας Πολύδωρας και Πάρχας Άγγελος. 
Ενδεικτικό των ομηρικών μαχών εκείνης της χρονιάς και της έντασης του αγώνα ήταν οι πέντε εγκαταλείψεις που είχαμε. 
Το παζλ των άτυχων συμπληρώνουν ο Μπουριώτης Βασίλειος που εγκατέλειψε πάλι στον 10ο γύρο, ο Παππάς Πέτρος και Σαμούτης Αθανάσιος που τέθηκαν εκτός στον 9ο γύρο, και ο Αθανασάτος Παναγιώτης με τον Κουγιανό Γιώργο.




Related

video 6707203539884462494

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item