Καλή παρουσία για τους 2 Έλληνες πιλότους στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Καρτ CSAI το Σάββατο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, διεξάγεται στην Σιένα της Ιταλίας ο 3ος γύρος για το Ιταλικό Πρωτάθλημα Καρτ CSAI και δύο Έλληνες οδηγοί αποφάσισαν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια του δυσκολότερου εθνικού πρωταθλήματος της Ευρώπης. 




Του Γιάννη Γκρίλλα,


Ο λόγος για τον Βασιλέρη Δημήτρη της Energy Greece και τον Σωτηρόπουλο Φώτη που αγωνίζεται με την ιταλική Emilia Kart. 

Στην κατηγορία των αυτόματων καρτ KF3, ο Σωτηρόπουλος αντιμετωπίζοντας σπουδαίους οδηγούς όπως ο Ιταλός Alessio Lorandi, ο Ρώσος Schwartzman Robert, ο Ινδός Maini Kush και άλλους, στα χθεσινά δοκιμαστικά έκανε τον 20ο χρόνο στα χρονομετρημένα με 43,023, μόλις 7 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός απ’ τον πρώτο. 

Πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, αν αναλογιστούμε ότι πάνω από 30 οδηγοί βρίσκονται σε απόσταση ενός δευτερολέπτου μεταξύ τους. 

Επίσης στα δύο προκριματικά σκέλη που διεξήχθησαν ο Σωτηρόπουλος πήρε μια 21η και μια 8η θέση. 

Στην κατηγορία των εξατάχυτων KZ2, ο νικητής του πρόσφατου αγώνα για το ΛΟΥΞ CUP στην Καλαμάτα, Βασιλέρης Δημήτρης, αντιμετωπίζοντας εξίσου πολύ έντονο συναγωνισμό και μεγάλα ονόματα όπως οι Marconi Tommaso, Zanchetta Marco κ.α., έκανε στα χρονομετρημένα των 42ο χρόνο με 41,214, μόνο 9 δέκατα πίσω απ’ τον πρώτο. 

Στα δύο προκριματικά σκέλη κατέκτησε μια 17η και μια 26η θέση. 

Εμείς απ’ την μεριά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία για το σημερινό αγώνα στους δύο ελπιδοφόρους νεαρούς Έλληνες οδηγούς, που είμαστε σίγουροι ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Related

xsai 31159943270876676

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item