Αναβολή για το 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ στην Καλαμάτα

Ο ΑΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή του 2ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ στην Καλαμάτα που ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρά τις προετοιμασίες τις πίστας για να φιλοξενήσει τον αγώνα τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο προβολής, οι άσχημες οικονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε πολλούς οδηγούς να δηλώσουν συμμετοχή. Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου του ΑΟΠ.






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα λόγο έλλειψης συμμετοχών.


ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟΠ

Related

Panelinio 8825532316859751329

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Τι εγινε ρε παιδια το πανελληνιο? Γιατι το αφανισατε!!!!??? Εχουν να δωσουν καμμια σοβαρη απαντηση οι αρχοντες...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν φυγουν τα λαμογια που συχναζαν τοσα χρονια στο Πανελληνιο δεν θα ξαναδουν αγωνες κατω απο αυτη την ομπρελα φιλε Σταυρο.
    Ειμαι απο Καλαματα μερια και παρολο που θα γινοταν εδω ο αγωνας δεν μου κανε καρδια να δηλωσω συμμετοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την αίσθηση ότι το Πανελλήνιο Μεταλλάχτηκε σε ΤΙΜΕ ATTACK – ENDURANCE , οργανωμένη προπόνηση κ.λ.π.
    Δηλαδή ένα δίωρο πανηγυράκι χωρίς πολλά πολλά, να πουλήσουμε κανένα λάστιχο και να γίνει τζίρος στα κιλικία των ΠΙΣΤΩΝ!!! Για ασφάλεια των αγωνιζόμενων παιδιών ,ούτε λόγος, για κανονισμούς , εντάξει μωρέ τώρα, για κριτές σημαίες κ.λ.π. πλάκα έχουμε.
    Σε μια χώρα με τέτοια προχωρημένη αποσύνθεση, στην κοινωνία και τους θεσμούς, πώς θα μπορούσε ο μικρόκοσμος του ΚΑΡΤ να είναι σε καλύτερη κατάσταση???
    Κρίμα για τα παιδιά που προπονήθηκα σκληρά εν αναμονή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΤ !!!!!

    Φιλικά
    Κώστας Σωτηρόπουλος
    ο πατέρας του Φαινόμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Πανελλήνιο έσβησε.. πριν τα TIME ATTACK και οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δυστηχώς μόνο για Time Attack είμαστε από πολλές απόψεις και ευτυχως που υπάρχουν και αυτά να συμμετέχουν και κάπου οι αποκλεισμένοι από όλα χομπίστες που αποτελούν και την καρδια του καρτ. Γεμίσαμε πρωταθλητές και προπονημένους που κερδιζαν με μαιμουδιες αγώνες γιαυτό δεν πεταει πλεον κανεις λεφτα στο Πανελληνιο. Προκειμένου να γινει φετος η ΜΙΝΙ - Πανελληνιο μπασταρδεύτηκε με ROK και ΙΑΜΕ τα οποία δεν μπορούσαν να σταθούν απο μόνα τους. (Δείτε τις συμμετοχές!) Αυτό και αν είναι κατάντια.. και σαν να μην εφτανε αυτό, οι τραμπουκισμοί στον τελευταίο αγώνα έδιναν και έπαιρναν!! ΚΑΝΕΝΑΣ σεβασμός στην προσπάθεια οποιουδήποτε.
      Πως περιμενετε να πάρει κάποιος την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό το Πανελλήνιο του φόβου του τρόμου και της αλητείας? Ο μόνος θεσμός που βλέπουμε ότι κρατάει τα προσχήματα σε όλους τους τομείς είναι το ΛΟΥΞ το οποίο επικοινωνιακά ήταν θαμένο και απαξιωμένο τόσα χρόνια μέχρι που το ανέδειξε ετούτη εδω η σελίδα που αποτελεί πυλωνα αντικειμενικότητας για το καρτ.
      Η κοινωνία και οι θεσμοί είμαστε εμείς, κρατήστε τους υγιής πόλους, πετάξτε τους ανίκανους και τραβήξτε μπροστά.

      Φιλικά και με απόλυτο σεβασμό

      Στέφανος από Χαλκίδα

      Διαγραφή
  4. δενφταινεταtimeattack.τοπανελληνιομετοζοριβγηκετο2011.φετοςτοκηδεψαμεκαιμετοννομο.τοσπορθελειριζικεςαλλαγεςγιαναξανακερδισειτουςχαμενουςοπαδουςκαιοδηγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item