Οι Poleman της Κυριακής στο CIK-FIA KZ European Championship στο Genk

 Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών σκελών του Σαββάτου στο Γκενκ, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξατάχυτων καρτ, όπου το ενδιαφέρον και η αγωνία για την κατάκτηση του τίτλου θα κορυφωθούν. 



Του Γιάννη Γκρίλλα,


Για την κατηγορία ΚΖ, στην πρώτη σειρά της εκκίνησης του ημιτελικού θα βρεθούν 1ος ο Βρετανός LENNOX-LAMB Jordon και 2ος ο Ολλανδός JORRIT Pex, στην δεύτερη σειρά 3ος ο Ιταλός ARDIGO Marco και 4ος ο Πολωνός LeCLERC Charles, με το μεγάλο φαβορί τον Ολλανδό VERSTAPPEN Max να ξεκινά μόλις ένατος. 

Για την κατηγορία ΚΖ2, στους δύο ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν, από τις πρώτες θέσεις θα εκκινήσουν ο Νορβηγός ANTONSEN Emil και ο Τσέχος MIDRLA Jan, έχοντας δίπλα τους στην πρώτη γραμμή, τον ZANCHETTA Marco ο πρώτος και τον SZYMKOWIAK Jules αντίστοιχα ο δεύτερος. 

Όσον αφορά την μοναδική ελληνική συμμετοχή της διοργάνωσης, ο Μοβσεσιάν Σέρκος έκανε στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Παρασκευής καλύτερο χρόνο 1’,08’’,251’’’ παίρνοντας έτσι την 80η θέση, ενώ στα προκριματικά του Σαββάτου καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια ανέβηκε ακόμα τρεις θέσεις φτάνοντας 77ος, δυστυχώς όμως έμεινε εκτός ημιτελικών.

Related

WSK 463704651888894538

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item