Οι οδηγοί που θα βραβευτούν στα Kartnews Awards 2012

Για δεύτερη χρονιά διεξάγονται τα βραβεία Kartnews φέτος και οι οδηγοί που θα βραβευτούν είναι αρκετά περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι καθώς εκτός από τους νικητές των Kartnews Time Attack 2012 θα βραβευτούν και 40 οδηγοί από το Driver Ranking 2012. Έχουν ετοιμαστεί διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις όπως η έκθεση ιστορικών καρτ και αρκετές εκπλήξεις για όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την φετινή γιορτή των οδηγών.
Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους όσουν αγαπούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό, προκειμένου να δώσουν το παρών σε μια βραδιά που μας δίνετε η ευκαιρία να τιμήσουμε τους οδηγούς.
Δείτε αναλυτικά τα βραβεία και τα ονόματα των οδηγών:

Ξεκινώντας από το Drivers Ranking - την γενική κατάταξη οδηγών 2012 που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον Βασιλέρη Δημήτρη που κατέκτησε την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία. Στους υπόλοιπους 29 οδηγούς, που θα απονεμηθούν ονομαστικοί επαίνοι, τα ονόματα τους με σειρά κατάταξης είναι:

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΞΥΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΣΕΡΚΟΣ, 
ΚΑΨΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,  
ΤΣΙΑΝΙΚΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ, ΚΑΛΕΣΗΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ, ΜΑΙΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 
ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΑΓΑΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΛΕΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 
ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΑΓΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΒΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ, ΕΔΙΠΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΜΙΧΑΣ ΦΑΝΗΣ, ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΕΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, 
ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ και ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Στην γενική κατάταξη των οδηγών - Drivers Ranking των μικρών πιλότων (μέχρι 12 ετών) της κατηγορίας ΜΙΝΙ θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον "Κωνσταντίνο" που κατέκτησε την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία αλλά και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΜΙΝΙ. Στους υπόλοιπους 9 οδηγούς που θα απονεμηθούν ονομαστικοί επαίνοι, τα ονόματα τους με σειρά κατάταξης είναι:

ΠΑΓΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΚΡΑΣΩΝΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΝΤΑΡΣΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, 
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, DALKIRIAN MERT, 
ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΥΛΙΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΛΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. 

Τα δώρα των φετινών χορηγών του Drivers Ranking θα δωθούν ύστερα από κλήρωση στους οδηγούς που θα παρερευθούν στην απονομή και έχουν πάρει κατάταξη στο Drivers Ranking 2012.

Για τα Kartnews Time Attack 2012
θα βραβευτούν με κύπελλα οι 6 πρώτοι της γενικής κατάταξης των ταχύτερων οδηγών μετά την ισοβαθμία που προέκυψε στην 3η θέση και με σειρά κατάταξης είναι οι: 

ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΣΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ  ΤΑΣΟΣ
ΚΥΛΙΝΔΡΗΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
Για την κατηγορία Master θα βραβευτούν με κύπελλα οι 5 πρώτοι και είναι οι:

ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΑΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΣΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ  ΤΑΣΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΛΙΝΔΡΗΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Για την κατηγορία PRO θα βραβευτούν με κύπελλα οι 5 πρώτοι και είναι οι:

ΤΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΙΧΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΡΗΣ  ΑΚΗΣ
ΣΑΓΑΝΑΣ  ΣΤΕΛΙΟΣ
ΣΑΓΑΝΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ


Για την κατηγορία EXPERT θα βραβευτούν με κύπελλα οι 5 πρώτοι και είναι οι:

ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΣ
ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΔΙΠΙΔΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

Για την κατηγορία HOBBIE θα βραβευτούν με κύπελλα οι 5 πρώτοι και είναι οι:

ΠΑΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 Για την κατηγορία MINI θα βραβευτούν με κύπελλα οι 5 πρώτοι και είναι οι:

ΚΥΛΙΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗΣ  ΘΑΝΟΣ
ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θα δωθεί ακόμα το Βραβείο του καλύτερου Bετεράνου Oδηγού Aγώνων Kαρτ στον TOBIE SINCLAIR, πρώτα από όλα για την αγάπη του για το καρτ, την πολύχρονη παρουσία του και προσφορά του στο Ελληνικό καρτ, και τις απίστευτες ακόμα οδηγικές του ικανότητες, που τις έδειξε φέτος κατακτώντας εκτός συναγωνισμού την 2η θέση στα Kartnews Time Attack, τρέχοντας πάντα με ιστορικά καρτ!

Με αφορμή αυτό το βραβείο ένας από τους στόχους του 2013, είναι να διοργανωθεί ένας θεσμός Βετεράνων οδηγών ώστε να βγάλουν και οι παλαιότεροι τα καρτ από τις αποθήκες τους και να σκορπίσουν την εμπειρία τους στις πίστες.

Τέλος θα απονεμηθούν ονομαστικοί επαίνοι στις αγωνιστικές ομάδες που έλαβαν μέρος στα Kartnews Time Attack 2012.

Για όλους τους παρευρισκόμενους θα γίνουν δωρεάν κληρώσεις με δώρα έκπληξη, παράλληλα με την κοπή της πίτας για το 2013 ενώ το κρασί θα ρέει άφθονο ως προσφορά της εταιρείας που έχει αναλάβει την διανομή του βραβευμένου κρασιού τα "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ".

Χορηγοί των κυπέλλων είναι οι εταιρείες:
LEODIMI S.A., GEORGE SOLENERGY, AITNA CATERING, και οι αγωνιστικές ομάδες MARANELLO HELLAS, CHATZIS RACING TEAM και FORMULA K. ενώ οι επαίνοι είναι χορηγία της ROTAX HELLAS.

Όσοι οδηγοί δεν καταφέρουν να βρεθούν στην απονομή που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα 20/1 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα που μας παραχώρησε η εταιρεία "Το Παγωτό" Γεννηματά 59 θα θέλαμε να μας ενημερώσουν στο kartnewsgr@gmail.com.



Related

news 7710724941161496521

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item