Έκθεση ιστορικών αγωνιστικών καρτ στα Kartnews Awards 2012

Στις παράλληλες εκδηλώσεις των Kartnews Awards 2012 θα είναι διαθέσιμη για τους αναγνώστες του Kartnews.gr που θα παρευρεθούν, και μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση ιστορικών αγωνιστικών καρτ από τις δεκαετίες του 60' 70' και 80'. 
Από τα πιο ενδιαφέρον εκθέματα θα είναι το καρτ που χρησιμοποίησε ο Ayrton Senna σε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα πανευρωπαικό αρχές της δεκαετίας του 80.



Η ιστορική αναδρομή ξεκινάει από ένα ZIP CONCORDE με κινητήρα BM F100 του 1969 και ολοκληρώνεται με ένα ARC με μοτέρ PARILLA TT27.
Τα ιστορικά καρτ εντυπωσιάζουν με την πολύ απλή και ελαφριά κατασκευή τους, λειτουργούν ακόμα και σήμερα άψογα και ανήκουν στην προσωπική συλλογή του τεχνικού διευθυντή της Maranello Hellas, Tobie Sinclair.

Την έκθεση των αγωνιστικών καρτ θα συμπληρώσουν τα νεότερα μοντέλα των εταιρειών Maranello Hellas, Formula K και FA.

Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 6 το απόγευμα στην Άνω Γλυφάδα, Γεννηματά 59.




Related

news 4626766968886723201

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item